Home » Nike Mercurial » Nike Voetbalschoenen 2017

Nike Voetbalschoenen 2017

nike voetbalschoenen 2017De meest iconische schoenen van vorig seizoen met de Nike voetbalschoenen 2017 beter bekent als Mercurial Superfly, Hypervenom III, Magista, Tiempo en goedkope online zaalvoetbalschoenen. De nieuwe Nike voetbalschoenen te verkrijgen bij Voetbalshirtsdirect in de maten 36 tot 48,5. Gras en kunstgras zijn geschikte ondergronden voor deze Mercurial Superfly V schoenen.

Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
Voor: natuurlijke ondergronden, kunstgras
Lock in Let loose
Maten: 38,5 tot 47,5

De Nike voetbalschoenen 2017 ook wel CR7 voetbalschoenen 2017 genoemd in onze voetbalshop. Deze Nike Mercurial Superfly V FG staan daarom ook fantastisch onder het nieuwe voetbaltenues, trainingskleding en voetbalshirts 2017-2018. De Nike voetbalschoenen 2017 hebben dezelfde technologieën als de voorgaande modellen. Het Dynamic Fit Collar kennen we inmiddels wat de voetbalschoen, enkel, kuit en sok één maakt. In de volksmond ook wel Nike hoge voetbalschoenen genoemd.

direct bestellen vsd

De Nike voetbalschoenen 2017 Mercurial Superfly FG of Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG zijn ontworpen met de  nieuwste technologieën. Op de afbeelding zie je ACC Silicone staan aan de zijkant. Het zorgt voor een 3D structuur die extra balgevoel meegeven. Wanneer de bal de voetbalschoen raakt zorgt het voor een wrijving waardoor de bal op de perfecte manier kan worden geplaatst. De laag is 0, 1 mm dik wat nog steeds zorgt voor het lichtgewicht van 193 gram. Indien de Nike kids voetbalschoenen 2017 beschikbaar zijn komen deze ook in een overzicht!

  • 3D structuur
  • Higuaín, Aubameyang en Robert Lewandowski
  • Carbonfiber
  • Gratis ontwerpen
  • Fly-knit systeem

Nike Voetbalschoenen 2017

De afbeelding geeft al aan dat de tong van de Nike voetbalschoenen 2017 is verwijderd. Het geheel geeft een comfortabel gevoel zoals Ronaldo heeft gezegd in een interview. De zool bestaat uit een 2-tal lagen van Carbonfiber. Het zorgt voor extra stevigheid en flexibiliteit op je actie tot in perfectie uit te voeren. De langwerpige noppen geven extra snelheid mee tijdens een sprint. De Nike voetbalschoenen 2017 zelf ontwerpen? Je kunt een vlag en naam toevoegen om de schoenen te personaliseren. De sok is uitgerust met een Fly-knit systeem voor extra comfort om de voeten. Het voelt werkelijk als één geheel wanneer de Nike voetbalschoenen 2017 worden gedragen. FG in de naam wil zeggen dat de hoge voetbalschoenen is bedoeld voor natuurlijke ondergronden zoals gras. De schoenen zijn licht ontwikkeld om op hoge snelheid snel van richting te kunnen veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *