Home » Nike Magista » Nike Voetbalschoenen Magista Obra Grijs

Nike Voetbalschoenen Magista Obra Grijs

nike voetbalschoenen magista obra grijsDe Nike voetbalschoenen Magista Obra grijs zijn op de markt gekomen in unieke kleuren bij Voetbalshirtsdirect. De nieuwe collectie van Nike bestaat uit Nike hoge voetbalschoenen. Nike voetbalschoenen 2017 zijn een perfecte keuze. Bekijk hier meer voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

Outlet Nike voetbalschoenen
Beschikbaar in: kids, kinderen en senior
Geschikt: natuurlijke ondergronden
Maat: 38,5 tot 47,5

De Nike voetbalschoenen Magista Obra grijs hebben ook vergelijkbare voetbalschoenen zoals de Nike Magista voetbalschoenen en de goedkope Nike voetbalschoenen met sok. Een groot voordeel van de revolutionaire Magista lijn is de sockliner. De sockliner is de sok die als het ware verbonden is met de voetbalschoen.

Nike Voetbalschoenen Magista Obra Grijs

De Nike hoge voetbalschoenen van Nike bestaan uit de Magista lijn en de Mercurial Superfly lijn met de meest prachtige kleuren. Een groot voordeel van de revolutionaire Magista lijn is de sockliner. De sockliner is de sok die als het ware verbonden is met de voetbalschoen. Een aantal sterspelers die wij in de Nike voetbalschoenen Magista Obra grijs leer hebben zien rondlopen zijn Iniësta, Eden Hazard, Vidal en de Braziliaan Thiago Silva.

Nike Hazard Voetbalschoenen 2017

Hazard draagt de voetbalschoenen omdat ze naar eigen zeggen perfect passen bij het Chelsea tenue 2017-2018. Het maakt dus niet uit of je doelman of spits bent iedereen heeft profijt van de voetbalschoenen. Een aantal nieuwe technologieën zijn aan de hoge voetbalschoenen toegepast. Het Flyknit systeem is geweven en zorgt voor extra comfort en perfecte pasvorm. Wanneer je de voetbalkousen in de schoen doet wordt het één geheel. De lichtgewicht Nike voetbalschoenen Magista Obra grijs zijn een uitkomst voor alle voetballers. Bekijk hieronder de Nike kids voetbalschoenen Magista.

Nike Voetbalschoenen Obra Leer

De Nike voetbalschoenen Obra leer kun je nu personaliseren door één van negentien vlaggen aan de zijkant te borduren. De nieuwste Magista zijn de Nike Magista Obra FG. Het is tevens mogelijk om een 5-tal tekens aan de andere kant de krijgen. De Dynamic Fit technologie zorgt niet alleen voor de ideale pasvorm maar stopt ook irritatie aan de voet. Je denkt al snel dat het een mooi praatje van Nike is maar de Nike voetbalschoenen Magista Obra grijs geven je zelfvertrouwen wanneer je het veld op stapt. Je voelt de bal nog beter dus is het in je voordeel wanneer je moet passen of een vrije trap moet nemen. De Silicone laag aan de bovenkant van de hoge voetbalschoenen geven een soort 3D effect mee. De Magista Touch zorgt voor gevoel bij elke beweging maar ook om de bal op de juiste manier te plaatsen.

Nike Voetbalschoenen Obra II

De Nike Magista Obra FG is extreem ligt en zorgt dat water niet kan worden geabsorbeerd. Wanneer je veel in beweging bent is dit de perfecte hoge voetbalschoen van deze tijd. FG in de naam wil zeggen dat de voetbalschoenen bedoeld zijn voor natuurlijke ondergronden zoals gras.

  • FlyKnit
  • Dynamic fit
  • Silicone laag
  • Magista Touch
  • Lichtgewicht
  • Natuurlijke ondergronden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.