Home » Voetbalnieuws » Nike Voetbalschoenen Motion Blur Pack

Nike Voetbalschoenen Motion Blur Pack

neymar voetbalschoenen 2017Nike voetbalschoenen Motion Blur pack kopen? Nike met de gloednieuwe ‘Motion Blur’ Pack. 4 modellen in het overzicht voetbalschoenen. De lente staat voor de deur vandaar de basis met witte voetbalschoenen. Warme dagen en zon met dus vrolijke schoenen.

direct bestellen vsd

In: kids, dames, junior en senior
Geschikt: natuurlijke ondergronden
Partners: Unisportstore en Voetbalshop
Overzicht: Nike voetbalschoenen

Het lijk tegenwoordig wel of Nike iedere week met nieuwe voetbalschoenen op de proppen komt. Een start van de week met de prachtige Motion Blur pack.

nike voetbalschoenen motion blur pack

Hoe zijn de nieuwe Nike voetbalschoenen motion blur pack ontstaan? De basis van de Nike Clash Pack is hiervoor gebruikt. Clash pack betreft schoenen van het EK in 2012. Al deze schoenen werden gekenmerkt door een opvallend design. Indrukwekkende modellen welke kleur gaan geven op het voetbalveld. De Nike ‘Motion Blur’ Pack om de baas te worden op het voetbalveld? Shop dan ook de zaalvoetbalschoenen, sneakers en meer Nike schoenen.

Nike Voetbalschoenen Motion Blur Pack

De Motion Blur Pack om heerlijke acties uit te voeren en geweldige passen te geven. De Nike Hypervenom voetbalschoenen zoals hierboven te zien in het lichtblauw. Magista in neon geel, Mercurial Superfly voetbalschoenen met roze tinten en Nike Tiempo in het groen. Nike Motion Blur Pack, let’s go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *