Home » Voetbalnieuws » Nike Voetbalschoenen Tech Craft Zwart

Nike Voetbalschoenen Tech Craft Zwart

Nike voetbalschoenen Tech Craft zwart 2018 kopen? Nike komt natuurlijk met nieuwe schoenen voor het nieuwe voetbalseizoen. In het overzicht Nike voetbalschoenen zagen we ook al de Neymar signature Mercurial voetbalschoenen en Nike voetbalschoenen Lock in let Loose pack. Veel nieuwe voetbalschoenen met dus zwarte accenten. Shop hieronder direct de nieuwste zwarte voetbalschoenen.
nike voetbalschoenen tech craft zwart
direct bestellen vsd

Nike Voetbalschoenen Tech Craft Zwart

De nieuwste technologieën van deze prachtige oogstrelende football boots. Een strakke afwerkingen met een geweldige donkere kleur. Wil jij het nieuwe seizoen starten op nieuwe voetbalschoenen? De Tech Craft Pack zal weer beschikbaar worden in verschillende varianten. De zwarte low key schoenen kopen? Kies dezelfde voetbalschoenen als Cristiano Ronaldo, Zlatan, Neymar en noem maar op.

  • Leather touch
  • Nike Football
  • Mercurial, Magista, Hypervenom
  • Blackout sole plate
  • Kangoeroeleer

nike tech craft zwarte boots

De Nike tech craft zwarte boots voor junioren en volwassen. Een zwarte voetbalschoenen lijn hebben we vaker gezien. Uit welke voetbalschoenen bestaat de craft pack? Mercurial Superfly, Nike Hypervenom Phantom 3 en Magista. Alle voetbalschoenen zijn dus weer van de partij in het zwart. Een lederen bovenkant van kangoeroeleer met een licht reflecterende omlijnt embleem. Een geweldig en klassiek design beschikbaar voor jong en oud. Shop snel de nieuwste Nike voetbalschoenen.

nike tech craft zwarte boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *