Noorwegen Haaland Replica Tenue 2023-2024

noorwegen haaland replica tenue 2023-2024Je kunt in onze shop het Noorwegen Haaland replica tenue 2023-2024 kopen. Op de afbeelding zie je al dat het een voetbalshirt is inclusief voetbalbroekje. Ideaal dus al je compleet naar de training wenst. Let op want deze heeft geen kledingmerk.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Maten: kids en senioren
  • Broekje inclusief voetbalshirt

Wat een held is deze man bij Noorwegen maar nog meer bij Manchester City. Tuurlijk kennen we hem van de weergaloze doelpunten bij Borussia Dortmund. Nu kennen we hem door de knock-outfase van de Champions League. Hier legt hij er even 5 in tijdens een wedstrijd tegen RB Leipzig. Hij is voor een kleine 75 mln overgenomen door City die daar geen moment spijt van zullen hebben.

Wat verwacht jij nog meer van deze spits? Hij heeft een soort van de pech dat hij bij Noorwegen speelt. Tuurlijk is hij de sterspeler van het team maar als het gaat om prijzen pakken wordt het lastig. Toch zal hij ook in het nationale team de nodige goals gaan maken. Je kunt hier trouwens ook naar het originele Nike Noorwegen shirt. Deze kan je dan ook laten bedrukken. Kies hier ook het nieuwste Haaland Manchester City thuisshirt 2023-2024.

Noorwegen Haaland Replica Tenue 2023-2024

Een voordeel van onze aanbieder is zeker de prijs. Je betaalt ongeveer 1/3 van de prijs als het gaat om een origineel voetbalshirt. Naast deze van Noorwegen heeft de aanbieder ook een Champions League Haaland voetbaltenue. Ga dus los en kies de kleding van deze superspits voor een geweldige prijs. We wensen je veel voetbalplezier en hopelijk ga je genieten. Kies hier ook zijn Nike Phantom GX Elite Fusion DF FG Link zwartneonwitblauw voetbalschoenen.

  • Replica tenues van Noorwegen en Haaland
  • Beschikbaar vanaf 116cm tot XXL
  • Kleuren: rood met wit

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *