Home » Olympique Marseille » Olympique Marseille Trainingspak 2017-18

Olympique Marseille Trainingspak 2017-18

olympique marseille trainingspak 2017-18Het Olympique Marseille trainingspak 2017-18 in onze L’OM fanshop is te verkrijgen in het lichtblauw en donkerblauw. Wanneer draag jij eigenlijk trainingspakken?

direct bestellen vsd

  • Outlet trainingspakken
  • 100% polyester
  • Kleuren: 2 soorten blauw
  • Gratis thuisbezorgd!
  • Olympique Marseille Fanshop

Het Olympique Marseille trainingspak 2017-18 is net als vorige seizoen ontworpen door adidas. Een adidas trainingspak met het trainingsjack en het Olympique Marseille trainingsbroek 2017-18. Wat vind jij een mooie prijs om uit te geven aan trainingspakken?

Marseille trainingspakken 2018

Trainingspakken L’OM zijn met een Clima-cool technologie ontworpen. Climacool wil zeggen dat het L’OM trainingspak ten alle tijden voor een perfecte lichaamstemperatuur zorgt door bijvoorbeeld de Mesh-gaatjes. Het Olympique Marseille trainingspak 2017-18 is te verkrijgen in diverse maten en beschikbaar in kids en senioren. Voetbalshirtsdirect vergelijkt prijzen indien mogelijk maar het Lichtblauwe Olympique Marseille trainingspak wordt alleen bij Voetbalshop aangeboden.

Olympique Marseille trainingspak 2017-18

Wat de titel al aangeeft is het nieuwe Olympique Marseille trainingspak verkrijgbaar in het lichtblauw. Een Adidas trainingspak kan worden bedrukt net als een voetbalshirt bedrukken. Het is mogelijk om je initialen op het Olympique Marseille trainingspak 2017-18 te laten zetten. Veel mensen vragen zich af wie zijn nu eigenlijk de sterspelers van Olympique Marseille? Misschien kennen jullie de sterkeeper Steve Mandanda die regelmatig te zien is in het Nike Frankrijk shirt uit 2017-18. Eigenlijk niet helemaal waar aangezien hij de keeper is maar je begrijpt het punt.

adidas Olympique Marseille trainingspak Blauw

Het Adidas Olympique Marseille trainingspak blauw 2017-2018 is gemaakt van 100% polyester en ideaal voor het sporten. Zoals het eruit ziet gaan we het Marseille trainingspak terug zien in Europa maar dat blijft even afwachten. Niet helemaal tevreden met het Olympique Marseille trainingspak 2017-18 kijk dan bij de gerelateerde producten zoals de adidas voetbalschoenen. Bekijk in onze voetbalshop ook eens het adidas Olympique Marseille tracksuit 2017-18. Nog vragen of opmerkingen? Je kunt ze onderaan plaatsen of mailen naar info@voetbalshirtsdirect.nl!

  • Club: Olympique Marseille
  • Afkorting: L’OM
  • Trainingskleding adidas
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *