Olympique Marseille Trainingspak 2020-21

olympique marseille trainingspak 2020-21Koop hier het Olympique Marseille trainingspak 2020-21 in onze L’OM fanshop. Je kunt deze hieronder direct bestellen bij onze partner Voetbalshop.nl. Wanneer draag jij eigenlijk trainingspakken?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • 100% polyester | normale pasvorm
  • Kleuren: 2 soorten blauw
  • Gratis thuisbezorgd

Je kent de Olympique Marseille kleding misschien wel in combi met adidas. Toch is adidas sinds dit seizoen vervangen door Puma. Je kunt nu dus een trainingspak bestellen of een los trainingsjack en broek. Klik op de button en wanneer je besteld heb je de kleding morgen al in huis. Je kunt voor de grap ook eens langs het Puma Marseille uitshirt kinderen Uber Eats 2020-21.

Wat vind jij een mooie prijs om uit te geven aan trainingspakken?

Alle trainingspakken van L’OM zijn met een Dry-cell technologie ontworpen.Het wil zeggen dat het zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur. Helemaal in combinatie met de Mesh-panelen. Je kunt deze bestellen voor kids en senioren. Als je kijkt naar het aanbod van Voetbalshirtsdirect dan is het de kleding van de grote spelers op de markt

Olympique Marseille trainingspak 2020-21

Je ziet het al in de titel. Het is een lichtblauw pak welke ideaal is voor trainingen of om gewoon in te chillen. Je kunt deze ook laten bedrukken met initialen of nummer. Leuk om er een persoonlijke touche aan te geven. Veel mensen vragen zich af wie zijn nu eigenlijk de sterspelers van de club? Het was voor ons ook even zoeken maar ze hebben Alexis Sánchez. Een andere is Payet die je kent van het Nike Frankrijk voetbalshirt. Eigenlijk niet helemaal waar aangezien hij de keeper is maar je begrijpt het punt.

Hier noemde we al even sterren uit het team van L’Om. Toch hebben ze ook een baas als Mattéo Guendouzi in huis.

De kleding is gemaakt van 100% polyester en ideaal voor het sporten. Zoals het eruit ziet gaan we het Marseille trainingspak terug zien in Europa. Je kunt bij onze aanbieder alle producten bestellen die te maken hebben met deze club. Bekijk in onze voetbalshop ook eens het Puma Olympique Marseille trainingspak 2020-21. Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt ze onderaan plaatsen of mailen naar info@voetbalshirtsdirect.nl!

  • Club: Olympique Marseille
  • Afkorting: L’OM
  • Trainingskleding Puma
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *