Oranje Leeuwinnen Shirt 2019-2020

oranje leeuwinnen shirt 2019-2020Check hier direct het Oranje Leeuwinnen shirt 2019-2020. Zit jij straks ook klaar voor de tv in je Nike Nederlands Elftal thuisshirt vrouwen 2022-23 om de dames aan te moedigen? Een prima voetbalshirt om in te trainen, sporten of gewoon om in te chillen.

direct bestellen vsd

  • Land: Nederlands Elftal
  • World Cup Women’s 2019
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

Hier krijg je nog iets meer informatie over het shirt en alles wat je moet weten in aanloop van het WK. Op 7 juni 2019 gaat het weer los en zien we ook het Nederlands Elftal voorbij komen. Het scheelde niet veel of de Oranjeleeuwinnen waren niet aanwezig. In de kwalificatie werd op het laatste moment Zwitserland verslagen. Toch zijn we benieuwd naar het Nederlands vrouwenelftal die het EK van 2017 wist te winnen. Een prestatie van formaat die ze graag herhalen.

2017: Het eerste Europese Kampioenschap voor het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal ooit

Oranje Leeuwinnen shirt 2019-2020

Hierboven staat dan Europees kampioenschap maar wereldwijd is ook niks gewonnen. De Nike kleding sluit mooi aan om de flow waar ze nu inzitten. Het shirt is niet alleen veranderd qua vormgeving maar de hoge kraag is ook aangepast. We zien wel direct dat het Oranje Leeuwinnen shirt 2019-2020 iets strakker is ontworpen. Nike heeft gekozen voor de Dri-FIT technologie. Daarnaast is het voetbalshirt ontworpen van 100% polyester. We zijn zeker benieuwd naar het WK 2019 in Frankrijk. Wel is zeker te zeggen dat ze nu nog meer support hebben tijdens het toernooi.

  • Nederlands vrouwenelftal
  • Nike voetbalkleding
  • KNVB-logo en Nike swoosh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *