Home » Nederlands Elftal » Oranje Shirt Dames

Oranje Shirt Dames

oranje shirt damesHet oranje shirt dames 2018/2019 in onze oranje voetbal fanshop met een vrouwelijke pasvorm. De oranjeleeuwinnen zitten nog volop in de race voor het WK 2019. De nieuwste voetbalshirts 2018-2019 en vrouwen voetbalkleding in de shop. Nike Dri-FIT technologie met een mooi oranje ontwerp en zwarte accenten. Bedruk bijvoorbeeld Lieke Martens, Shanice van de Sanden, Jackie Groenen of Daniëlle van de Donk.

direct bestellen vsd

Het oranje shirt dames 2018-2020 is ontworpen door Nike met een speciale pasvorm. Het voetbalshirts dames zal gedragen worden op het Europees Kampioenschap voetbal 2020 voor vrouwen.

  • Nederlands Elftal shirt
  • Outlet oranje shirts
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Oranje voetbalkleding vrouwen

Oranje Shirt Dames 2018-2019

Het oranje t shirt dames heeft een speciale pasvorm en ontworpen met korte mouwen. Een Nike voetbalshirt dames is Dri-fit ontworpen zodat je geen zweet of nattigheid op het shirt ziet. Het wordt naar de buitenste lagen gedreven voor een comfortabel en droog gevoel. Wens je andere oranje artikelen klik dan op de link naast oranje accessoires. Een groot van de het Nederlands vrouwenvoetbal of het Nederlands Elftal dan is het oranje shirt dames ideaal. Het betreft een origineel damesshirt dus met een hoogwaardige kwaliteit. Het shirt is bijvoorbeeld gemaakt van 100% gerecycled polyester. Ideaal wanneer je in de kroeg voetbal gaat kijken of voor Koningsdag. Een damesvoetbalshirt met een perfecte pasvorm voor jong en oud.

Het oranje voetbalshirt dames heeft het klassieke logo op de linkerborst. Op het shirt het klassieke logo staat voor het 125 jarige bestaan van de KNVB. Het Nike voetbalshirt heeft uiteraard het Nike logo op de linkerborst in het paar. Een Nike Nederland thuisshirt 2018-2019 dames heeft overal paarse accenten. De meest opvallende accenten rond de hals en aan de zijkant van het shirt. Het oranje dames shirt en nog veel meer oranje artikelen vind je onder Nederlands Elftal in het menu. We wensen je veel plezier met het prachtige nieuwe Nederland oranje shirt dames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *