Paris Saint Germain Tenue 2018-2019

paris saint germain tenue 2018-2019Niet genoeg aan een PSG thuisshirt? Ga dan voor een compleet Paris Saint Germain tenue 2018-2019! Het thuis tenue bestaat uit het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022, voetbalbroekje en kousen. Wat vind je van het tenue en dan vooral de rood streep in het midden?

direct bestellen vsd

  • Paris Saint-Germain
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates
  • Beschikbaar in: senioren, kids en junioren
  • Thuiswedstrijden

De club uit Parijs zal er dit voetbalseizoen weer alles aan doen om de prestaties van vorig jaar te overtreffen. Hierbij hoort natuurlijk een nieuw tenue welke aan alle hoge eisen voldoet om de topprestaties te behalen. Het PSG thuisshirt 2018/19 is weer volledig vernieuwd en tevens ontworpen door Nike.

Het Paris Saint Germain tenue 2018-2019 is ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Nike. Nike ontwerpt naast de kleding bijvoorbeeld ook Nike voetbalschoenen. De sponsor welke we vorig jaar ook zagen, is dit jaar ook weer vertegenwoordigd op het thuisshirt, namelijk Fly Emirates. Verder is het PSG thuisshirt ontworpen met een strakke ronde hals welke comfortabel zit. Het shirt is natuurlijk uitgekomen in de bekende blauwe thuiskleur van Paris Saint-Germain en wordt afgewisseld door de opvallende rode kleur en witte accenten. De rode streep loopt verticaal naar beneden over het voetbalshirt en maak het een echte eye catcher. In de store ook het PSG tenue kids 2018-2019. Zoek je meer tenues in de kleuren blauw met rood? Doe een kleine ronde in onze shop.

Paris Saint Germain Tenue 2018-2019

Het PSG thuistenue 2018/19 zullen we zien in het stadion en op tv tijdens de thuiswedstrijden in het Parc des Princes stadion. Verder gaan we de thuis tenues ook zien in de Champions League van dit jaar. We hopen met z’n allen dat dit weer wedstrijden op topniveau gaat opleveren. Klik hierboven door voor het volledig nieuwe Nike PSG voetbaltenue 2018/19! Het Paris Saint Germain tenue 2018-2019 is een prachtig geheel door de clubkleuren. Het voetbalbroekje en de voetbalkousen zijn ook blauw en ontworpen met extra oog voor detail. Zo is de Dri-Fit technologie verwerkt in de kleding om de lichaamstemperatuur constant te houden van de voetballers. Het voetbed van de thuiskousen is ergonomisch gemaakt waardoor de sokken een ideale pasvorm hebben voor zowel junioren als senioren.

Maak vandaag dus nog je PSG collectie compleet met het nieuwe Paris Saint Germain tenue 2018-2019. Een uniek tenue welke gedragen gaat worden door de sterren. Als jij een naam achterop mag laten bedrukken, welke speler zou je dan kiezen?

  • Stad: Parijs
  • Paris Saint-Germain Shop artikel
  • Nike Dri-Fit
  • Ligue 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *