Paris Saint-Germain Thuisshirt 2018-2019

paris saint-germain thuisshirt 2018-2019In het blauw met rood het Paris Saint-Germain thuisshirt 2018-2019 kopen? Thuiswedstrijden op Parc des Princes met dit geweldige tenue. Sterren als Neymar, Mbappe, Cavani, Di Maria kunnen natuurlijk worden bedrukt. We gaan het shirt zien tijdens de Champions League, Ligue 1 en Franse beker. In de voetbal fanshop: Paris Saint-Germain ook het PSG thuisshirt kind 2018-2019

  • In: heren, dames, kind en junior
  • Nike voetbalkleding
  • Ici C’est Paris

Het PSG shirt thuis 18/19 gaan we zien in het stadion: Parc des Princes. Wij hebben de prijzen vergeleken voor de voetballiefhebber zodat je bij Voetbalshop.nl het goedkoopst aan je voetbalkleding kunt komen.

direct bestellen vsd

Nike Dri-FIT voetbalkleding voor de wedstrijden thuis in het PSG voetbalshirt 2018/19. Een ontwerp van Nike met geweldige strepen stellen een hartslag voor. Naast Dri-fit is het shirt ook voorzien van Mesh-gaatjes welke zorgen voor een fris gevoel. Een Paris Saint-Germain thuisshirt 2018-2019 beschikbaar in 98, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL tot XXXL. Het wil zeggen voor kinderen, baby’s, dames kids, heren junioren en mannen. Een groot verschil met vorig jaar de streep in het midden is nu een zigzag variant geworden. Fly Emirates uiteraard wel weer in het midden net als andere witte accenten. De blauwe kleur en rode kleur zijn beide iets donkerder dan vorig seizoen. We gaan de voetbalkleding en thuistenues zien tijdens de thuiswedstrijden van Ligue 1, Franse beker en Champions League.

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2018-2019

Het nieuwste PSG shirt thuis 2018/2019 ontworpen voor junioren en volwassenen met een normale pasvorm. Een ideaal voetbalshirt voor trainingen, sportschool of om te chillen thuis. Paris Saint Germain speelt tijdens de thuiswedstrijden in Parc des Princes in het blauw met rode voetbalshirt. De logo’s zoals Nike Soowsh en Paris Saint-Germain Football Club aan de bovenkant boven hoofdsponsor Fly Emirates. PARIS staat aan de achterkant onder de bedrukking van een PSG shirt thuis 2018/2019. Ici C’est Paris staat al jaren in de nek van het voetbalshirt. Trainingskleding, thuistenues en wedstrijdkleding bedrukking is ook weer mogelijk. De aankopen zoals Mbappe, Neymar Jr en sterren als Cavani en Di Maria maken het een populair shirt. Shop snel het nieuwe Paris Saint-Germain shirt 2018-19 of andere voetbalkleding.

  • Paris Saint-Germain Football Club
  • Sterren: Mbappe, Neymar Jr, Cavani en Di Maria
  • Normale pasvorm en 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *