Home » Paris Saint Germain » Paris Saint Germain Trainingspakken

Paris Saint Germain Trainingspakken

paris saint germain trainingspakkenHet Paris Saint Germain trainingspakken 2017-2018 in 4 varianten. Bestaande uit het Paris Saint Germain trainingsjack, PSG trainingsbroek, trainingsshirt en voetbalkleding in onze Paris Saint Germain shop.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €64,95
  • Beschikbaar in: junior en senior
  • Kleuren: rood met donkerblauw
  • PSG shop

We zijn benieuwd naar het feit of Edison Cavani het tijdens deze geladen wedstrijden weer waar kan maken! PSG met Neymar Jr en Mbappé gaan voor alle prijzen. Shop hierboven de PSG trainingskleding bij Voetbalshop.nl welke de goedkoopste is.

Paris Saint Germain Trainingspakken

Het is al even geleden dan PSG ver is gekomen in de Champions League, vandaar dat we extra gespannen toekijken naar Paris Saint Germain. Verder zijn de Paris Saint Germain trainingspakken geproduceerd en voorzien van een mooi design door Nike. Het voetbaltenue valt onder de lijn van Nike. Het PSG voetbaltenue 2017-2018 is ontworpen met het bekende Dri-Fit materiaal wat voor de spelers fijn is vanwege het vocht afvoerende materiaal. Trainingskleding zoals trainingspakken, truien, jacks en shirts zijn geweldig populair dus shop de Paris Saint Germain trainingspakken snel in de shop.

PSG Trainingskleding 2017-2018

PSG trainingskleding 2017-2018 bestaat uit de nieuwste trainingspakken en presentatiepakken. Uiteraard is het ook mogelijk om een los PSG trainingsjack of broek te bestellen. Ben je dus al jarenlang een voetbalfan van PSG en heb je bijvoorbeeld al het PSG trainingspak zwart 2019-2020? PSG trainingskleding 2017-2018 is dan een mooie toevoeging aan je collectie. Zoals te zien zijn de pakken voorzien van logos en 5 steekzakken. Het PSG logo is te zien op de linker borst en het Nike logo is in het zwart terug te vinden op de rechter borst. Uiteraard is Fly Emirates ook voor dit jaar weer de sponsor welke prominent onder het Paris Saint Germain staat.

Paris Saint Germain Presentatiepakken

Paris Saint Germain presentatiepakken zijn mooi in lijn met het voetbalshirt waardoor de Paris Saint Germain voetbalkleding altijd populair is. Paris Saint-Germain met haar grote spelers gaat uiteraard strijden om alle prijzen. Een ergonomisch design, waardoor deze een strakke fijne pasvorm hebben voor iedereen die een trainingspak wenst te dragen. Maak dus vandaag nog je PSG collectie compleet met het schitterende Paris Saint Germain trainingspakken 2017-2018. Vergelijkbaar het PSG trainingspak blauw 2018 om helemaal compleet het nieuwe seizoen in te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *