Home » Voetbalnieuws » Paul Pogba adidas Collectie Season One

Paul Pogba adidas Collectie Season One

pogba voetbalschoenen 2017Bij Voetbalshirtsdirect is nu de Paul Pogba adidas collectie Season One te verkrijgen. De complete collectie is samenwerking met Sam Handy zal bestaan uit de adidas ACE 17+ PureControl voetbalschoenen 2018.

direct bestellen vsd

+ adidas voetbalschoenen

+ Kleuren: goud / zwart

De andere adidas Paul Pogba Capsule collection zal bestaan uit t-shirts, sneakers, caps, hoodies, vesten en trainingspakken. Paul Pogba heeft al eerder meegewerkt aan een collectie welke we nog kennen van ACE 17 PureControl Limit Pogba voetbalschoenen. Een spraakmakende voetballer met een voetbalcollectie welke je kunt vergelijken met CR7 of dichterbij huis zoals Balr.

paul pogba adidas collectie season one

direct bestellen vsd

Paul Pogba adidas Collectie Season One

De link hierboven gaat naar de Paul Pogba Adidas Collectie Season One. Wat kunnen we verwachten van de adidas X Paul Pogba Collectie? Ten eerste zien we duidelijk het logo met PP. Een collectie bestaande in eerste instantie uit de Pogba voetbalschoenen 2017 en eigen ontworpen T-shirts, hoodies en alles over voetbal. Paul Pogba staat bij Manchester United voor creativiteit en populariteit. Na de transfer zijn nog nooit zoveel voetbalshirts Manchester United verkocht met Pogba. Adidas wilde graag een collectie voetbalkleding voor buiten het veld. Wie kan je beter vragen dan Paul Pogba? De Adidas x Paul Pogba collectie is geboren en te verkrijgen in geweldig veel varianten. Waar Balr. inspeelt op luxe is het Paul Pogba vooral te doen om mode, hip-hop en Parijs. Deze drie termen zijn gebruikt voor zijn lijn Paul Pogba Adidas Collectie Season One.

adidas voetbalschoenen aceEen vernieuwde PP logo welke we zien op de Paul Pogba ACE 17+ Purecontrol kleding. Schoenen, kleding en accessoires voor buiten het veld? Shop dan de nieuwste collectie van Paul Pogba. We verwachten ook in 2017 weer een run op alles van deze held. Voetbalkleding voor buiten het veld met nu naar Messi, CR7 en A-Z.com nu dus ook PP. Hip hop beats en alles op een Afrikaans tempo is waar we PP kleding aan gaan herkennen. Muzikant MHD werkte eerder bij de samenwerking van Real Madrid en ook de tenues 2017-2018 met dezelfde muziek. De nieuwe Paul Pogba ACE 17+ Purecontrol voetbalschoenen werden als eerste gedragen tijdens Manchester United – Liverpool. Het zal extra zenuwen hebben meegegeven aan PP. Naast de Paul Pogba ACE 17+ Purecontrol ook de Purecontrol sneakers, hardloopschoenen en zaalvoetbalschoenen.

  • Voetbalschoenen outlet
  • Sterspeler: Paul Pogba
  • Variant: Season one

paul pogba ace 17+ purecontrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *