Home » Phantom Vision » Phantom VSM Zwart Elite Stealth Ops

Phantom VSM Zwart Elite Stealth Ops

phantom vsm zwart elite stealth opsDe nieuwste Stealth Ops black ook wel Nike Phantom VSM zwart elite Stealth Ops kopen? Niet helemaal zeker van je zaak? Bekijk dan welke voetbalschoenen passen bij mij?

bestel nu

  • Kies Outlet voetbalschoenen
  • Verborgen veters
  • Nike Dynamic Fit Collar
  • Pack: Stealth Ops
  • Sterren: Kevin de Bruyne en Coutinho

Magista voetbalschoenen zijn vervangen door de Phantom football boots. Hoge voetbalschoenen dus met sok voor de speler met een geweldige passing en schot. Zoek je dezelfde vorm met een kleine verandering qua kleur? Ga dan  voor de Nike Phantom Vision Jordan x PSG zwart met rood.

Nike Phantom Vision voetbalschoenen nieuw op de markt. Wat vind je van de voetbalschoenen en dan vooral de uitstraling? Het gezicht van de Phantoms zijn Kevin de Bruyne, Philippe Coutinho, en Mario Götze. Deze spelers doen de promotie en zie je uiteraard in de schoenen lopen. Ben jij van de vlijmscherpe steekpasses of kan jij een wedstrijd beslissen? De Nike Phantom Vision zien we steeds vaker op de velden bij amateurs en pro’s. Een Flyknit bovendeel hebben we vaker genoemd en goed te zien op deze afbeelding. Je ziet het reliëf rond de veters tot aan de punt van de schoen. Nike heeft de schoenen uitvoerig getest en uiteindelijk een imposante uitstraling gekregen. Snel wenden en acties maken? Kies voor de effectieve Nike Phantom VSM zwart elite Stealth Ops. Hoeveel geld zou jij neerleggen voor voetbalschoenen? Laat het ons weten en wie weet wat er allemaal te wachten staat.

Phantom VSM Zwart Elite Stealth Ops

In de store Nike Phantom Vision voetbalschoenen zowel met sok al lage variant. De Nike zwarte hoge voetbalschoenen met een ademend vermogen en comfortabel gevoel bij de veters. Wat zijn de kenmerken van de schoenen? flexibiliteit staat op 1 maar comfort ook zeker. Vandaar de verschillende testen voordat ze op de markt komen. Balgevoel was een ander belangrijk punt en deze hebben ze meegenomen met de test. Balgevoel was een punt die Philippe Coutinho even op in de agenda had toegevoegd. All Conditions Control (ACC) technologie zegt het al. Voetbalschoenen geschikt voor ieder weertype wat in Nederland zeker van belang kan zijn. Ben jij een geweldige speler en juiste visie dan zijn deze schoenen zeker voor jou. Nike Nike Phantom Vision voetbalschoenen met een zoolplaat die de voeten volgen. Voorheen was dit altijd andersom. Wij wens je veel plezier met de unieke boots.

Dynamic Fit Collar zien we al jaren en wil zeggen de bovenkant welke lijkt op een sok. De hoge voetbalschoenen Dynamic Fit met een gevoel alsof je geen schoenen draagt. Je enkel wordt extra beschermd maar kan blessures neit totaal verhlepen. Met de schoenen maak je zeker indruk op teamgenoten maar ook op tegenstanders. Flyknit in combi met Dynamic Fit Collar wil zeggen een complete voetbalschoen. Nauwsluitende schoenen zorgen dat de voetbalschoenen niet zomaar uitvliegen. Noppen ook altijd belangrijk voor voetbalschoenen en beter uiteengezet door een nieuwe structuur. Een noppensysteem ontwikkeld voor de sterspeler op het veld. Schoenencollectie voor iedere voetballer groot en klein.

  • Nike Phantom Vision
  • Flyknit technologie
  • Dynamic Fit Collar (sok)
  • All Conditions Control (ACC)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *