Home » Voetbalnieuws » Presentatie Bayern Munchen Uittenue

Presentatie Bayern Munchen Uittenue

adidas fc bayern munchen uitshirt 2017-2018Presentatie Bayern Munchen uittenue in onze FC Bayern shop. We hebben in onze voetbalshop alles tegelijk gehad met een nieuw Barca uittenue.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95 mini
  • Seizoen: nieuw
  • Kleuren: blauw met rood
  • adidas voetbalkleding
  • FC Bayern Fanshop

Later op de dag ook het nieuwe Real Madrid tenue thuis en uit. We hebben het behandeld in de pagina; Real Madrid uit en thuis tenue 2018-2019. Het heeft verder niets met een strijdt te maken tussen de kledingmerken Nike en adidas. De presentatie van het Bayern Munchen tenue werd gedaan door Arjen Robben, David Alaba, Thomas Müller en Robert Lewandowski. Bestel hieronder snel het voetbaltenue zoals het presentatie Bayern Munchen uittenue.

Presentatie Bayern Munchen Uittenue

We hebben gekozen voor aanbieder Unisportstore omdat deze complete FC Bayern Munchen voetbaltenues aanbiedt. Het scheelt dus een hoop geld om een compleet tenue in 1x te bestellen. Je kunt dus zeggen dat de prijzen bij Unisportstore de prijs is zonder voetbalsokken. Je krijgt de sokken dus bijna gratis. Bestel vandaag het Bayern Munchen tenue uit en FC Bayern tenue kids. Bestel hierboven direct het nieuwe voetbaltenue.

FC Bayern Munchen Tenue Uit

Het FC Bayern Munchen tenue uit met bijzondere kleuren en voorzien van een grafisch design. Het kleurenspel met grijze, rode en donkere kleuren maken het tot een klasse voetbaltenue. Een combinatie van zwart, grijs en oranje details voor het eerst getoond door de sterren van FC Bayern Munchen. Traditie staat bij Bayern hoog in het vaandel maar een prachtig voetbaltenue hoort daar zeker bij. De jonge generatie wenst natuurlijk een prachtig design en de ouderen vinden het al snel prima. Bestel snel het prachtige voetbaltenue Bayern Munchen en draag de kleding zoals Arjen Robben ook draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *