Home » Trainingspakken 2018 » PSG Trainingspak Blauw 2018

PSG Trainingspak Blauw 2018

psg trainingspak blauw 2018Een zip jack en trainingsbroek kan nu als PSG trainingspak blauw 2018 worden gekocht. Voetbal trainingspakken kunnen compleet worden gemaakt met een Paris Saint Germain trainingsshirt 2018-2019 en Paris Saint Germain hoodie jas 2018.

direct bestellen vsd

  • Nike trainingskleding
  • Trainingsjack en trainingsbroek
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates

Voetbal trainingspakken Paris Saint-Germain ontworpen voor de wedstrijden in de Franse competitie en Champions League. Shop hierboven PSG trainingspakken clubs en meer trainingskleding.

Shop de nieuwste Nike kleding en ook de geweldige trainingspakken. Voorzien van een trainingsjack met zip rits en iets donkerdere trainingsbroek. Bij elkaar een geweldige trainingspak op in te sporten of te trainen. Ideaal als je al voorzien bent van het PSG thuisshirt 2018-2019 of andere Paris Saint-Germain kleding dan is dit een ideale aanvulling. Uniek is de zichtbaarheid van sponsor Fly Emirates in het midden. Een bedrukking is ook mogelijk door je initialen en nummer te laten bedrukken. Shop de trainingspakken PSG voor kinderen, junioren, kids, heren en vrouwen.

PSG Trainingspak Blauw 2018

Waarom wordt het een Paris Saint-Germain pak 2018/19 genoemd? We gaan het trainingspak volgend seizoen ook zien tijdens de voorbereiding. Shop Nike voetbalkleding met de Dri-Fit technologie zodat je heerlijk kunt trainen. De kleuren blauw met afgewisselde rode en witte accenten. Ontworpen met een slimfit en normale pasvorm. Tevens voorzien van 5 steekzakken en ontworpen van 100% polyester.

  • Club: FC Paris Saint-Germain
  • Stadion: Parc des Princes
  • Slimfit en normale pasvorm
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *