PSV Eindhoven Thuissokken Wit 2020-2021

psv eindhoven thuissokken wit 2020-2021Koop hier de PSV Eindhoven thuissokken wit 2020-2021. In onze PSV fanstore ook het Puma PSV thuisshirt 2020-2021 of trainingspakken en meer voetbalkleding. Ga bijvoorbeeld voor een PSV Eindhoven thuistenue als je iedere week moet trainen of sporten.

direct bestellen vsd

  • PSV Eindhoven voetbalkleding
  • Puma voetbalkleding
  • Overzicht Fanshop: PSV

De PSV voetbalkousen thuis zijn nu dus ontworpen door Puma. Ze zijn mooi in lijn met het PSV Eindhoven shirt. Bij onze partners kan je ook het PSV voetbalbroekje thuis direct bestellen. Zo kan je na de Corona in een fris tenue helemaal los.

Wij hebben de prijzen vergeleken zodat jij de beste prijs kunt vinden voor de voetbalkleding. Ga direct naar Unisportstore.nl

De PSV Eindhoven thuissokken zullen te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden in Europa, KNVB beker en Eredivisie. PSV is sinds 2014-2015 3 maal kampioen geworden en ook het laatste jaar. We vieren vanaf hier ook de kampioenschappen 2015-2016, 2017-2018 en dus 2014-2015. Helaas zal er in Eindhoven EL worden gespeeld. Toch maakt dat voor nu nog niet veel uit. PSV speelt namelijk Europa League maar volgend seizoen zijn ze weer in de CL.

PSV Eindhoven Thuissokken Wit 2020-2021

In de PSV voetbal fanstore zien we ze al op een rij. Ze hebben een witte basiskleur en rode / zwarte accenten. Puma heeft niet direct zichtbaar een logo volgens mij. PSV voetbalkleding heeft wel het hoogwaardige Dry-cell gebeuren voor extra comfort in de voetbalschoenen. Transpireer je veel dan zullen deze sokken droog en comfortabel aanvoelen. Ze hebben daarnaast een uniek voetbed met linker en rechter variant sok. De wedstrijden in Europa starten al bijna dus we zijn benieuwd. Maak dus vandaag nog je PSV Eindhoven thuistenue compleet met de geweldige voetbalsokken.

  • Voetbalclub: PSV Eindhoven
  • Officiële PSV fanstore
  • Puma voetbalkleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.