PSV Groen Zwart Presentatie Trainingspak 2019-20

psv groen zwart presentatie trainingspak 2019-20Check hier het PSV groen zwart presentatie trainingspak 2019-20 in onze PSV fanstore. Je kunt deze lekker combineren met het PSV Eindhoven thuisshirt of uitshirt. Bestel vandaag de kleding van Umbro en je hebt het morgen in huis.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,99
  • Shop direct bij Voetbalshop.nl
  • Outlet voetbalkleding
  • Maten: mini tot XXL
  • Overzicht Fanshop: PSV

Het Umbro PSV trainingspak gaan we zien op het trainingskamp van PSV Eindhoven. Een van de dingen die gelijk opvalt wanneer je naar het pak kijkt zijn de kleuren. De unieke groene en zwarte kleuren die afgewisseld worden door witte accenten. Bestel je het trainingspak vandaag dan ontvang je deze morgen.

PSV gaat gewoon meestrijden om het kampioenschap?

Het trainingstenue PSV zal gebruikt worden op onder andere de trainingen van de club uit Eindhoven in het trainingscomplex de Herdgang. Verder zijn er ook weer een aantal nieuwe spelers verwelkomt voor dit nieuwe seizoen. Deze zullen veelvuldig in beeld komen wanneer het trainingspak gedragen wordt. Ben je dus een echter fan van PSV Eindhoven maar wil je een pak dat net iets opvallender is dan de anderen, dan is dit een mooie aanwinst voor je kledingkast. Bekijk later ook de andere trainingspakken van PSV.

PSV Groen Zwart Presentatie Trainingspak 2019-20

Als we kijken naar het Umbro PSV pak is deze voor dit jaar ontworpen door Umbro. Desalniettemin heeft Umbro bewezen dit als een behoorlijk serieuze taak te zien. Dit vanwege het feit dat de tenues er voor seizoen fenomenaal uitzien. Het PSV logo met de bekende 2 sterren is terug te zien op de linker borst en het Umbro logo in het wit op de rechter borst. Aan de uiteinden van de mouwen zit nog een leuk extra elementen en dat is dat de unieke kleur daar is strepen terugkomt. Al met al dus een schitterend trainingspak om in te sporten en zeker de moeite waar voor jou als PSV fan. Klik nu dus snel door voor het nieuwe Umbro PSV trainingspak voor heren, dames en kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.