PSV Thuisshirt Kids 2021-2022

psv thuisshirt kids 2021-2022In de PSV fanstore hangt het PSV thuisshirt kids 2021-2022 alweer. Je kunt deze compleet maken met het trainingspak en meer kleding. Altijd leuk om een nieuw seizoen te beginnen met de nieuwste voetbalkleding uit de Eindhoven!

direct bestellen vsd

  • Club: PSV Eindhoven
  • Prijs vanaf €54,95
  • Maten: 90 cm tot 176 cm

De populariteit van het PSV Eindhoven thuisshirt junioren 2021/22 komt natuurlijk door de trouwe fans uit Eindhoven zelf, maar ook op nationaal niveau is de club gegroeid. Door het schitterende voetbal van vorige seizoen is de toon bijna gezet. We verwachten dit seizoen dan ook weer iets meer. Heb je deze al in het bezit? Shop dan ook het nieuwste Puma PSV uitshirt kids 2022-2023! Naar welke toernooi kijk jij het meeste uit? Ver komen in de Champions League of kies je ervoor om gewoon weer kampioen te worden?

Het thuisshirt of Puma PSV Shirt Thuis 2021-2022 in de maten 90 cm tot xxxl hangt voor je klaar, maar ook de voetbalbroekjes en kousen kunnen weer worden geselecteerd!

Het PSV shirt gaan we logischerwijs zien in Nederland in het bekende Philips Stadion. Voor ieder kind, jong of oud, jongetje of meisje is dit PSV shirt geweldig om te dragen. Puma heeft er namelijk alles aan gedaan om de pasvorm te optimaliseren voor de kleinste fans. Klik hier dus snel door om je zoontje of dochtertje blij te maken en ze te laten schitteren op het veld met dit nieuwe PSV thuisshirt kids psv thuisshirt kids 2021-2022.

Keep Calm and Love PSV

PSV Thuisshirt Kids psv thuisshirt kids 2021-2022

Het PSV thuisshirt uiteraard in de traditionele thuiskleuren van de voetbalclub. De rood met witte kleuren zijn te zien in de verticale banen op het thuisshirt. De kraag van het PSV voetbalshirt heeft ook iets unieks. Wil je extra achtergrond info over PSV? Klik op de blauwe link voor de informatie van Wikipedia. Verder is er in de kleur zwart van de kraag nog een witte lijn verwerkt als extra design attribuut. Brainport Eindhoven is voor het nieuwe PSV thuisshirt aanwezig op de voorkant. Vele zijn er nog niet aan gewend maar oké!

Het voetbalshirt van PSV Eindhoven heeft een ideale pasvorm voor kinderen tot en met 14 jaar en is goed wasbaar mocht deze vies worden. Ook bestaat het shirt voor 100% uit polyester wat een lekker materiaal is om in te sporten voor je kinderen. Maak je zoontje of dochtertje dus vandaag nog intens blij met dit nieuwe PSV thuisshirt voor kinderen.

  • Beschikbaar in: kids/junioren
  • Stad: Eindhoven
  • PSV Fanstore
  • Beschikbaar bij Unisportstore.nl
  • Voetbalkleding: Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *