PSV Uitshirt 2019-2020

psv uitshirt 2019-2020Ben jij een fanatieke PSV supporter? We hebben dan het PSV uitshirt 2019-2020 weer voor je klaarliggen in de PSV fanstore. Geen zin om zoveel geld uit te geven? Kies het shirt van een vorig seizoen! Hier hebben we ook nog het rood met witte Umbro PSV thuisshirt 2018-2019 zodat jij een goede keus kan maken.

direct bestellen vsd

  • Beschikbaar in: senior, junioren en kids
  • Maten: 90 cm tot XXXL

Een landskampioenschap zorgt altijd voor extra populariteit. We kijken dan ook reikhalzend uit naar een nieuw feessie. Umbro zorgt voor het officiële PSV tenue en deze is dan ook al snel te verkrijgen bij Voetbalshop.nl. Wij zorgen dus voor de officiële kanalen zoals de psvfanstore.nl. Je kunt ons ook altijd even laten weten wat je van het shirt vindt en misschien win je deze wel.

Eendracht maakt Macht – PSV Eindhoven

De PSV voetbalkleding bij de officiële aanbieders voor een prijs zoals we gewend zijn. Zoek je iets goedkopers? Dan kan je ook altijd bij de replica varianten kijken. Het nieuwe PSV Eindhoven zwart oranje uitshirt 2019/2020 is wel weer anders dan de afgelopen jaren. Welke kleur lijkt jou nou leuk voor het shirt? Het is een zeer opvallend PSV shirt en dus zeker de moeite waard om in huis te halen. We zijn met z’n allen zeer benieuwd hoe PSV het er vanaf gaat brengen dit seizoen in de Eredivisie.

PSV Uitshirt 2019-2020

We gaan hier niet alleen dieper in op het PSV uitshirt 2019-2020 we kijken ook alvast naar de toekomst en wat is de rol van Umbro bijvoorbeeld. In 2016 was het nog Nike, maar sinds 2016-2017 is PSV overgestapt naar Umbro. Is dit allemaal naar wens of mis je Nike als kledingsponsor? Zoals gezegd heeft het PSV Eindhoven geblokt shirt uit 2019/2020 vele elementen en de bekende logo’s. Toch horen we zo nu en dan gemor over de kleding. Sponsor Philips staat bijvoorbeeld ook niet meer op de voorkant en dat wordt toch gezien al gemis. De naam Philips stadion is wel blijven bestaan gelukkig. Klik op de blauwe link om meer info te krijgen via Wikipedia.

PSV Eindhoven al jaren in de top van de Eredivisie en daarom ook weer voetbalshirts voor iedereen 🙂

Umbro heeft er, net zoals Nike, voor gezorgd dat de PSV voetbalkleding is voorzien van een vocht afvoerend materiaal. Zo blijft je lichaamstemperatuur dus constant en gaat het shirt niet plakkerig aanvoelen. Of het shirt nog in de openbare verkoop gaat, is dus nog even afwachten! Je kan natuurlijk altijd even kijken in de officiële PSV fanstore. Ga los in het nieuwe PSV uitshirt 2019-2020 of koop goedkope cadeau’s zoals een PSV kalender.

  • PSV shop
  • Competitie: Eredivisie, KNVB Beker en Europa
  • Kledingsponsor: Umbro
  • Uitshirts voor de uitwedstrijden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.