PSV Uitshirt Kids 2019-2020

psv uitshirt kids 2019-2020We hebben hem weer! Het PSV uitshirt kids 2019-2020 vanaf maat 90 cm tot 176. Twijfel je nog een beetje en zoek je een XS? Pak dan het PSV uitshirt 2018-2019 erbij. Welk uitshirt van PSV Eindhoven vind je de mooiste aller tijden?

direct bestellen vsd

  • Club: PSV Eindhoven
  • Is het uitshirt mooi of matig?
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids
  • Umbro voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Brainport Eindhoven

Dit jaar is het nieuwe PSV Eindhoven geblokt zwart oranje uitshirt compleet vernieuwd ten opzichte van het vorige seizoen. Wanneer koop je nou eigenlijk een uitshirt? Bezoek je bijvoorbeeld de uitwedstrijden van PSV of ben je al in het bezit van het thuisshirt en zoek je meer :). Wat vind jij van het voetbalshirt voor de uitwedstrijden?

Een PSV uitshirt voor kinderen in beschikbaar vanaf 90 cm tot 176 cm. Aardig in de groei? Kies dan voor een XS.

We gaan hier inzoomen op het PSV shirt 2019/2020 en kijken ook alvast uit naar volgend seizoen. Altijd leuk als een seizoenstart voor de deur staat. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij, je goed voelt in het shirt. We gaan dan ook dieper in op de technologieën en meer gekkigheid. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Leg de 3 shirts van PSV even naast elkaar en beslis dan.

PSV Uitshirt Kids 2019-2020

Tijdens de voetbalwedstrijden buiten het Philips Stadion gaan we genieten van het nieuwe PSV shirt. Daarnaast zal coach Mark van Bommel met zijn team ook Europa in trekken. Het zou natuurlijk weer fantastisch zijn als PSV ver gaat komen in Europa. Het PSV uitshirt kids 2019-2020 heeft verder een normale pasvorm en is zeer geschikt om in te sporten. Tevens zitten er veel verschillende kleuren en accenten verwerkt in het shirt.

Een heerlijk gevoel om voor PSV Eindhoven te zijn, Je zal het ook nooit kwijtraken – PSV

In Nederland is het PSV Eindhoven shirt uit kinderen uiteraard 1 van de populairste. Niet gek dat we verschillende aanbieders hebben voor het PSV uitshirt kids 2019-2020. Zorg ervoor dat je kind er flitsend bij loopt dit seizoen als PSV fan! Het voetbalshirt PSV Eindhoven is ontworpen door Umbro en dat zorgt toch voor iets extra’s. Umbro heeft een schitterende kwaliteit geleverd welke de sportprestaties vaak wel ten goede komt. Het PSV logo in natuurlijk weer met de bekende 2 sterren terug te vinden op de linkerborst.

  • Club: PSV
  • Stad: Eindhoven
  • PSV fanstore
  • Umbro voetbalkleding
  • 100% polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.