PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2019-2020

psv voetbalbroekje thuis zwart 2019-2020Zie hier! Het nieuwe PSV voetbalbroekje thuis zwart 2019-2020 voor het komende jaar! Kijk ook nog bij het oudere Umbro PSV thuisshirt 2018-2019 om een mooie combo te maken. In onze PSV fanshop hebben we de outlet kleding los van de officiële Umbro voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Club: PSV Eindhoven
  • Shop hier direct bij Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids

Zie je dit broekje en denk je bij jezelf, ik wil wel een compleet PSV thuis tenue 2019/2020? Ga dan helemaal los want we hebben ook de PSV kousen en thuisshirt. Je hoeft dan ook geen verzendkosten te betalen. Allemaal voordelen om het PSV voetbalbroekje thuis zwart 2019-2020 aan te schaffen ;). Mooi toch de thuiswedstrijden in Eindhoven. Met hier extra informatie over het stadion via Wikipedia: Philips Stadion. Het broekje is ontworpen in samenwerking met Umbro. Hierdoor ben je dus sowieso verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. Moet je nog een zwembroek voor komende zomer? Je hebt deze dan ook gelijk in huis met dit short.

Een aantal zoektermen speciaal voor Google:

  1. Ik wil een voetbalbroekje van PSV shoppen
  2. Waar vind ik de kleding van PSV voor de beste prijs
  3. Kan ik een short ruilen?

PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2019-2020

Het is niet perse zo dat je uitkijkt naar het nieuwe PSV short thuis 2019/2020. We kunnen wel melden dat het een prime contrast is met het PSV thuisshirt. Deze zwarte basiskleur wordt afgewisseld met witte accenten. Op het linker bovenbeen is het Umbro logo terug te vinden en op het rechter bovenbeen het PSV logo met de bekende sterren erboven. Doordat een PSV voetbalshort is ontworpen in samenwerking met Umbro, is er gebruik gemaakt van het een speciale Umbro technologie. De bekende technologie zorgt ervoor dat het PSV short ten alle tijden lekker droog blijft aanvoelen tijdens het sporten. Dit komt doordat vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof tijdens het transpireren. Genoeg info zo en hop naar een nieuw voetbalseizoen.

  • Philips Sport Vereniging
  • Kleding: Umbro
  • Stadion: Philips stadion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *