PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2020-2021

psv voetbalbroekje thuis zwart 2020-2021Koop hier het PSV voetbalbroekje thuis zwart 2020-2021 in onze PSV fanstore. Je kunt ook een compleet thuistenue krijgen met de PSV Eindhoven thuissokken wit 2020-2021 en thuisshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • PSV Eindhoven voetbalkleding
  • In: heren, vrouwen, junior en kids
  • Outlet voetbalshorts
  • Fanshop: PSV

Je kunt dus ook een compleet PSV thuis tenue in de winkelwagen gooien. Selecteer bij onze aanbieder nog even het thuisshirt en de kousen. Ga hierboven voor de PSV Eindhoven thuisshorts. Je kunt ze nu bestellen in het zwart in onze store.

De bekende sterren die je ziet op het short zijn voor de behaalde kampioenschappen. Per 10 mag je 1 ster plaatsen.

Het PSV voetbalbroekje thuis is in het zwart met rode accenten beschikbaar. In Eindhoven gaan we de thuisshorts zien in het Philips stadion. Het Philips Stadion zal dan ook rood met wit gekleurd zijn tijdens de thuiswedstrijden. Een zwart short ook te zien zijn in Europa. Successen van PSV 2014-2015, 2015-2016 en 2017-2018 onder leiding van Philip Cocu. We hebben nu ook een nieuwe hoofdtrainer bij PSV Eindhoven. Puma heeft de voetbalkleding ontworpen met de unieke technologie. Je kunt dus helemaal los in onze shop met de nieuwste kleding.

PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2020-2021

De PSV Eindhoven thuisshorts 2020/21 ontworpen met hoogstaande kwaliteit. In de store dus naar het PSV thuisshirt ook bijpassende kousen. Deze zwarte basiskleur wordt afgewisseld met de witte en rode accenten. Het PSV logo op de rechterkant en het Puma logo aan de andere kant. Puma heeft het PSV voetbalbroekje thuis speciaal ontworpen met Dry-cell technologie. Tijdens het sporten, trainen of gewoon dagelijks zal het comfortabel aanvoelen. Een bedrukking is ook weer mogelijk op de PSV Eindhoven thuisshorts. Bedruk bijvoorbeeld een Denzel Dumfries short.

  • Naam: PSV Eindhoven
  • Kleding: Puma
  • Stadion: Philips stadion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.