PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2021-2022

psv voetbalbroekje thuis zwart 2021-2022Zie hier! Het nieuwe PSV voetbalbroekje thuis zwart 2021-2022 voor het komende jaar! Deze heeft een trekkoord aan de binnenkant en heeft een normale pasvorm. In onze PSV fanshop hebben we de outlet kleding los van de officiële Umbro voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Club: PSV Eindhoven
  • Shop hier direct bij Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids

Zie je dit broekje en denk je bij jezelf, ik wil wel een compleet PSV thuis tenue 2021/22? Ga dan helemaal los want we hebben ook de PSV kousen en thuisshirt. Je hoeft dan ook geen verzendkosten te betalen. Allemaal voordelen om het PSV voetbalbroekje thuis zwart 2021-2022 aan te schaffen ;). Mooi toch de thuiswedstrijden in Eindhoven. Met hier extra informatie over het stadion via Wikipedia: Philips Stadion. Het broekje is ontworpen in samenwerking met Puma. Hierdoor ben je dus sowieso verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. Moet je nog een zwembroek voor komende zomer? Je hebt deze dan ook gelijk in huis met dit short. Kijk ook nog bij het oudere Puma PSV shirt thuis rood 2023-2024 om een mooie combo te maken.

Een aantal zoektermen speciaal voor Google:

  1. Ik wil een voetbalbroekje van PSV shoppen
  2. Waar vind ik de kleding van PSV voor de beste prijs
  3. Kan ik een short ruilen?

PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2021-2022

Het is niet perse zo dat je uitkijkt naar het nieuwe PSV short thuis 2021/2022. We kunnen wel melden dat het een prime contrast is met het PSV thuisshirt. Deze zwarte basiskleur wordt afgewisseld met witte accenten. Op het linker bovenbeen is het Puma logo terug te vinden en op het rechter bovenbeen het PSV logo met de bekende sterren erboven. Doordat een PSV voetbalshort is ontworpen in samenwerking met Puma, is er gebruik gemaakt van het een speciale Puma technologie (Dry-FIT). De bekende technologie zorgt ervoor dat het PSV short ten alle tijden lekker droog blijft aanvoelen tijdens het sporten. Dit komt doordat vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof tijdens het transpireren. Genoeg info zo en hop naar een nieuw voetbalseizoen. Vergelijkbaar qua kleur is het Puma PSV donkerblauw voetbalshort uit 2023-24

  • Philips Sport Vereniging
  • Kleding: Puma
  • Stadion: Philips stadion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *