PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2022-23

puma psv voetbalbroekje thuis zwart 2022-23Koop hier het PSV voetbalbroekje thuis zwart 2022-23 in onze fanstore. Je kunt ook een compleet thuistenue krijgen via de button hieronder en daar hebben ze ook het thuisshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • PSV Eindhoven voetbalkleding
  • In: heren, vrouwen, junior en kids
  • Outlet voetbalshorts
  • Fanshop van de club

Je kunt dus ook een compleet thuis tenue in de winkelwagen gooien. Selecteer bij onze aanbieder nog even het thuisshirt en de kousen. Ga hierboven voor de thuisshorts van de club, welke naast de sokken liggen. Je kunt ze nu bestellen in het zwart in onze store. Kies hier ook het PSV Eindhoven thuistenue minikit baby 2022-23.

De bekende sterren die je ziet op het short zijn voor de behaalde kampioenschappen. Per 10 mag je 1 ster plaatsen.

Het voetbalbroekje thuis is in het zwart met rode accenten beschikbaar. In Eindhoven gaan we de thuisshorts zien in het Philips stadion. Het Philips Stadion zal dan ook rood met wit gekleurd zijn tijdens de thuiswedstrijden. Een zwart short ook te zien zijn in Europa. Successen van de club: 2014-2015, 2015-2016 en 2017-2018 onder leiding van Philip Cocu. We hebben nu ook een nieuwe hoofdtrainer en wel Ruud Ruud Ruud. Puma heeft de voetbalkleding ontworpen met de unieke technologie. Je kunt dus helemaal los in onze shop met de nieuwste kleding.

PSV Voetbalbroekje Thuis Zwart 2022-23

De PSV Eindhoven thuisshorts 2022/23 ontworpen met hoogstaande kwaliteit. In de store dus naar het thuisshirt ook bijpassende kousen. Deze zwarte basiskleur wordt afgewisseld met de witte en rode accenten. Het club logo op de rechterkant en het Puma logo aan de andere kant. Puma heeft het voetbalbroekje thuis speciaal ontworpen met Dry-cell technologie. Tijdens het sporten, trainen of gewoon dagelijks zal het comfortabel aanvoelen. Een bedrukking is ook weer mogelijk op de PSV Eindhoven thuisshorts. Bedruk bijvoorbeeld een Luuk de Jong short.

  • Naam: PSV Eindhoven
  • Kleding: Puma
  • Stadion: Philips stadion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *