Home » Arsenal » Puma Arsenal Shirt Sleeve 2018-2019

Puma Arsenal Shirt Sleeve 2018-2019

puma arsenal shirt sleeve 2018-2019Het rood met witte Puma Arsenal shirt sleeve 2018-2019 in een bijzondere variant. Ga je liever voor een compleet Arsenal thuis tenue 2018/19? Dan ben je goed voorbereid voor de eerstvolgende training. Voetbalshirts met lange mouwen en Fly Emirates in het midden. Wil jij ook de nieuwste Puma voetbalkleding voorzien van Dry-Cell? Shop dan het thuisshirt. De top 4 in Barclays Premier League is het belangrijkste. Daarnaast proberen ze nog even een League cup, FA cup of Europa League te winnen. Bedruk het shirt met sterren als Lacazette, Aubameyang of Ozil om het helemaal af te maken.

Het Puma Arsenal shirt sleeve 2018-2019 als lange mouwen variant. Waarom dragen sommige spelers toch lange mouwen en andere korte mouwen? Het is een gevoelskwestie denk ik. Welke variant draag jij het liefst? Het volledige Arsenal FC tenue werd de afgelopen weken flink bekritiseerd. Wat vind jij van het nieuwe tenue? Het Puma Arsenal thuisshirt 2018-19 met korte mouwen hebben we natuurlijk ook beschikbaar. We wensen iedereen een fijn voetbalseizoen en hopen dat Arsenal weer een beetje gaat meedraaien in de top.

Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: 2018/2019
Outlet voetbalshirts long sleeve
Sterspelers: Ozil en Lacazette
Arsenal Football Club

direct bestellen

Puma Arsenal Shirt Sleeve 2018-2019

Het Arsenal thuisshirt 2018-2019 met de kleuren die een unieke creatie hebben gevormd. Denk je aan de variant lange mouwen dan zie je Ozil voor je. Een speler die graag met lange mouwen voetbalt. Puma Arsenal thuisshirts gaan we de komende tijd zien in de Barclays Premier League en de diverse cups. Gelukkig gaat Ziggie de wedstrijden weer uitzenden. Het Puma Arsenal shirt sleeve 2018-2019 is bijna volledig rood maar met een paar aparte vlakken. Op de mouwen lijkt het dan ook een andere kleur rood. Een Arsenal F.C. logo op de rechterkant met de originele kleuren. Het Puma logo bevindt zich aan de linkerkant. Het Puma thuisshirt 2018-19 lange mouwen is dus kortom heerlijk om in te trainen! Wat had van jou anders gemogen als we het hebben over het design?

Het Puma Arsenal shirt sleeve 2018-2019 voor de wedstrijden in het Emirates stadion. Wordt het dus kouder dan zit je lekker met het shirt. Een voetbalreis Arsenal kan ook perfect worden gecombineerd met een goede trip in Londen. Daarbij is het nog leuker om een shirt te dragen. Het volledige Arsenal tenue is populair wereldwijd. Fanclubs vind je letterlijk overal. Een club met een rijke historie in Engeland. De club die opgericht is in een volkswijk kent ook veel respect binnen de Premier League. In Nederland is Arsenal populair door de (ex) sterspelers Robin van Persie, Marc Overmars en Dennis Bergkamp die daar hebben gespeeld. Bergkamp maakte prachtige jaren mee met in een team met Thierry Henry en Patrick Vieira. De nieuwe trainer zal toch wel een keer prijzen moeten gaan pakken naast de FA cup een jaar geleden. Veel plezier met het Puma Arsenal shirt sleeve 2018-2019.

  • Arsenal thuisshirt lange mouwen
  • Puma Dry-cel technologie
  • Premier League | FA cup en League Cup
  • Mesh-gaatjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *