Puma Arsenal Thuisshirt 2018-19

puma arsenal thuisshirt 2018-19Puma Arsenal thuisshirt 2018-19 kopen? Het nieuwe Arsenal 2018/19 thuisshirt in de Arsenal shop. De nieuwste voetbalshirts worden geplaatst in het overzicht voetbalshirts nieuw.

direct bestellen vsd

+ Arsenal Football Club kleding

+ Emirates Stadium

+ Puma Dry-cell technology

+ PowerCELL next-to-skin

De perfecte balans met een standaard design maakt het Arsenal shirt. Het historische rood met witte accenten kennen we van het voetbalshirt. Een belangrijk onderdeel is het temperen van de lichaamstemperatuur en het stimuleren van spieren. Comfort blijft voor Puma en Arsenal FC belangrijk. Naar alle waarschijnlijkheid zal het voetbalshirt iets strakker uitvallen. Ontworpen om vast te houden aan de contouren van het lichaam. De PowerCELL next-to-skin lagentechnologie ontworpen voor prestaties is nieuw in de voetbalshirt wereld.

Puma Arsenal Thuisshirt 2018-19

Het 2018/19 Arsenal thuisshirt is de enige aankomend seizoen met klassieke kraag. Eveneens de eerste met de nieuwste technologieën. Daarnaast heeft het voetbalshirts een stijlvolle en slimme look. Wens je helemaal compleet in het Arsenal te gaan? Shop dan ook trainingsshirts, kleding en voetbal trainingspakken van Arsenal FC. In de store ook het adidas Arsenal thuisshirt dames 2020-2021.

  • Officiële Arsenal product
  • Puma logo geborduurd
  • Nieuwe kraag
  • PowerCELL-technologie
  • Slim-fit stijl
  • Kleur: Rood / Wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *