Puma Arsenal Trainingspak 2019-2020

puma arsenal trainingspak 2019-2020De trainingsbroek valt je misschien gelijk op van het Puma Arsenal trainingspak 2019-2020. Het lijkt wel of er een korte broek in is verwerkt. Wil je een shirt en tegelijkertijd geld besparen? Kies dan het adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023 of andere kleding uit een ander jaar.

direct bestellen vsd

Puma voetbalkleding
Prijs vanaf €59,99 (trainingsjack)
Beschikbaar in: kids en senioren
Kleuren: rood met zwart


Een casual trainingspak met naam Puma Arsenal trainingspak 2019-2020 lekker voor trainingen en om in te chillen. Het mag dan wel trainingspak voetbalclubs heetten maar ze kunnen gewoon als mode item worden gezien. Aan welke eigenschappen moet volgens jou een trainingspak zeker aan voldoen? Wil jij bijvoorbeeld altijd een capuchon of kies je voor geweven polyester? Een degelijk trainingspak die op ieder moment van de dag kan worden gedragen. Lekker om het seizoen weer te starten met een nieuw pak.

Let op! dit trainingspak heeft een soort insneed in de broek wat oogt als een korte broek maar dat zeker niet is.

Puma Arsenal Trainingspak 2019-2020

Jawel! Een Puma Arsenal trainingspak 2019-2020 als strakke variant. We komen dan ook niet zomaar met een variant op de proppen. Afgelopen seizoen waren de Arsenal trainingspakken nog met bijzonder wazig design. Waarschijnlijk heeft Puma en Arsenal naar de kritiek geluisterd om uiteindelijk te kiezen voor een ontspannen pak. Een Puma trainingspak is gemaakt van klasse materiaal en Dry-cell technologie. Dry-cell is nog iets minder bekend dan Dry-Fit van Nike bijvoorbeeld maar beide zorgen voor een droog en comfortabel gevoel. Al met al we hebben ze dus weer in de schappen.

Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back – Tony Adams

Niet alleen in S tot XL maar ook voor dames en kids is het Arsenal FC tracksuit 2019/2020 te verkrijgen. Een casual trainingspak vliegt vaak over te toonbank dus wacht niet te lang met beslissen. Laat ons weten wanneer jij bijvoorbeeld een trainingspak draagt. Wanneer zien we de trainingspakken eigenlijk? Vaak tijdens bijeenkomsten en interviews van spelers. Verder zie je ze veel in het stadion en supporters op straat. Niet helemaal zeker van je zaak? Bekijk dan ook eens de andere trainingspakken voetbalclubs in onze shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.