Puma Evospeed Voetbalschoenen

puma evospeed voetbalschoenenDe Puma evoSpeed voetbalschoenen zijn gelanceerd met een prachtige oranje kleur in ons overzicht voetbalschoenen. We zien bij de Puma voetbalschoenen steeds meer bijzondere kleuren zoals bij de Puma voetbalschoenen EvoPOWER.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €38,95
  • FG: Natuurlijke ondergronden
  • Aguero en Toure
  • Puma voetbalschoenen

De Puma voetbalschoenen 2021 krijgen over het algemeen een code mee. De originele benaming van bovenstaande voetbalschoen is dan ook Puma EvoSpeed SL Blast. In dit geval betreft het gele Puma voetbalschoenen. De standaard zwarte kleur met wit logo is behouden gebleven voor deze prachtige voetbalschoenen. In onze voetbalshop de verschillende varianten Puma sneakers en voetbalschoenen.

Puma Evospeed Voetbalschoenen

Het Duits voetbal merk heeft de schoenen zo licht mogelijk ontwikkeld. De voetbalschoenen zijn gemaakt voor ondergronden zoals natuurlijk gras. De nieuwe revolutionaire Puma schoenen worden gedragen door sterspelers Kun Aguero, Yaya Toure en onze landgenoot Afellay. Puma wilde een schoen ontwikkelen met drie termen in gedachten: flexibel, licht en met een ideale pasvorm. De bovenkant van de schoen is belegd met een zachte SpeedCell en EverFit Cage. Aan de binnenkant van de voetbalschoenen 2017 vinden we de bekende Mesh-panelen die zorgen dat vocht naar de buitenste lagen wordt gedrongen en altijd droog en fris aanvoelt. De prachtige Puma evoSpeed voetbalschoenen passen perfect bij het Nike Chelsea thuistenue 2021-2022 of Manchester United tenue. Kies zelf de perfecte en goedkoopste aanbieder voor de Puma evoSpeed kids.

  • SpeedCell en EverFit Cage
  • SL (Super Light)
  • Speedtrack systeem

puma voetbalschoenen evospeed oranje zwart

Griezmann Voetbalschoenen

Deze zijn gemaakt van een dun en soepel leer. Het leer dat is gebruikt voor de voetbalschoen is kalfsleer. Een voordeel van kalfsleer is dat het gemakkelijk gevormd kan worden dus extra comfort biedt. Het geeft tevens flexibiliteit mee wanneer je snel van positie wisselt of een schot moet afleveren. De zool is ontworpen met een oranje en zwart Speedtrack systeem. Speedtrack wil zeggen dat je stabiel op het veld staat en wendbaar bent in kleine ruimtes. De dunne noppen onder de schoen zorgen ervoor dat je wendbaar bent en makkelijk kunt draaien tijdens een actie. Puma voetbalschoenen zijn een combinatie van klassieke en moderne voetbalschoenen met een turquoise tint. De Puma Evospeed voetbalschoenen hebben een perfecte pasvorm door de evoAptoLast. Het personaliseren van de Puma evoSpeed voetbalschoenen bestaat uit een geborduurde vlag of tien tekens aan de zijkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *