Home » Puma Future » Puma Future CPH Zwart Gele Schoenen

Puma Future CPH Zwart Gele Schoenen

puma future cph zwart gele schoenenPuma Future CPH zwart gele schoenen kopen? De nieuwe variant na de Puma Suarez voetbalschoenen oranje zwart.

direct bestellen vsd

Copenhagen City pack
Limited voetbalschoenen
FG/AG noppen
Kunstgras en natuurlijke ondergronden
Hoge football boots
Kleuren: geel, zwart
Balotelli, Griezmann en Reus

Voetbalschoenen Copenhagen City pack 2018 voor een nieuw seizoen Europees en nationaal voetbal. Gedragen door sterren als Antoine Griezmann, Marco Reus en Mario Balotelli. Sinds kort is ook Suarez bij de familie gekomen. Overgestapt van adidas voetbalschoenen naar de Puma hoge football boots. De naam komt voor uit de donkere dagen naar het licht en daarom in het zwart met gele accenten. Kopenhagen een geweldige stad met donkere zijstraten maar ook licht op het plein. Een goed moment voor Unisportstore.nl om deze voetbalschoenen zelf uit te brengen. Naast de Puma Future ook de varianten: ONE en Netfit Lite.

Puma Future CPH Zwart Gele Schoenen

Een geweldig moment voor Unisportstore om deze voetbalschoenen op de markt te brengen. Op de nationale tv zijn ze al geweest maar het uitrollen in Europa op een exclusieve markt. Via de bovenstaande button kan je de Puma Future CPH zwart gele schoenen voor natuurlijke ondergronden en kunstgras. Inmiddels kennen we de hoge varianten met NETFIT-technologie wel. Een prachtige veterconstructie om nog beter in de voetbalschoenen te passen. De evoKNIT sok welke geweven is met een perfecte pasvorm voor de voetbalavonden. Of je nu prof of amateur bent het zijn heerlijke voetbalschoenen. Heel veel plezier met de lichtgewicht boots van slecht 236 gram.

  • Puma hoge voetbalschoenen
  • Copenhagen City pack
  • Andere varianten: ONE en Netfit Lite
  • Geweven evoKNIT sok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.