Home » Puma Future » Puma Griezmann Future 181 Geel

Puma Griezmann Future 181 Geel

puma griezmann future 181 geelJe kunt nu de goedkope Puma Griezmann Future 181 geel kopen? Shop de Puma Future 2018 Netfit zwart geel als je gaat voor een andere kleurencombinatie.

direct bestellen vsd

  • PUMA FUTURE
  • Kleuren: geel
  • Gewicht: 205
  • In: kinderen, vrouwen en mannen
  • Gedragen door: Griezmann en Reus

De complete naam van de Puma hoge voetbalschoenen is Future 18.1 Netfit FG / AG. Shop hieronder net al Antoine Griezmann, Marco Reus en Mario Balotelli de hoge Puma voetbalschoenen.

We hebben ze vorige maand al gezien maar nu wederom Future voetbalschoenen. Een collectie van topspelers met een persoonlijk contract met Puma. Een unieke fit welke nodig is bij hoge voetbalschoenen. Het design ontworpen voor de sterren en lichtgewicht om eenvoudig acties te maken. Puma Future voetbalschoenen voor ongekende mogelijkheden op het veld en uitstraling daarbuiten. De nieuwe schoenencollectie van 2018 ontworpen voor kinderen, heren en vrouwen. Puma Future 18.1 Netfit ontworpen als voetbalschoenen, zaalschoenen en kunstgras-schoenen. Creëer je eigen voetbalschoenen door initialen en vlag.

  • Schoenencollectie: Future
  • Merk: Netfit 18.1, 18.2 en 18.3
  • Hoge voetbalschoenen
  • Sterren: Antoine Griezmann, Buffon, Marco Reus en Balotelli
  • Synthetisch textiel

Puma Griezmann Future 181 Geel

We hebben de lichtgewicht voetbalschoenen al gezien om de voeten van Sergio Agüero. PUMA Future zegt het al voetbalschoenen voor de toekomst. Kom als eerste op de training of bij de wedstrijd met deze schitterende hoge schoenen van Puma. De sok-achtige fit met Netfit om veters op verschillende manieren te strikken. Een vetersysteem die we al zagen bij voorgaande Puma boots.  De bedoeling was een schoon pass en schietoppervlak te hebben. Schoenen welke voelen alsof je ze niet draagt als verlenging van je been. EvoKNIT vormt zich om te voet en geeft dus geweldig veel ondersteuning. Een laatste systeem is de pebax om flexibel te bewegen en stabiel om de voet. Ga dus snel je actie aan met deze geweldige hoge Puma Griezmann Future 181 geel.

Wat maakt de Puma hoge voetbalschoenen nog meer zo speciaal? De onderkant en zool zijn voorzien van bars voor een sterk gevoel. Beschikbaar voor natuurlijke ondergronden, kunstgras en harde oppervlakken. Een synthetisch stuk maar de Netfit technologie om heerlijk te functioneren op het veld. Beschikbaar in de maten 34 tot 38 en voor volwassenen van 39 tot 48,5. De gehele schoen voorzien van ondersteuningspunten en verstelbare lockdown als nieuwe technologie. Puma Future 18.1 Netfit FG/AG mogen niet ontbreken op het voetbalveld. Lichtgewicht met sok voor een geweldige samenwerking tussen voet en voetbalschoen. Ga snel voor de nieuwste en stevigste voetbalschoenen verkrijgbaar in 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *