Puma Italie Uitshirt Kids 2020-2021

puma italie uitshirt kids 2020-2021Koop hier het Puma Italie uitshirt kids 2020-2021 welke ieder seizoen in de top 5 populairste voetbalshirts staat. Zoek je iets heel anders? Ga dan langs bij een Puma Italie 3de shirt groen 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen, junior en senior
  • Bijnaam: Azzurri
  • Italië voetbalkleding

Je kunt hier het witte Italie uitshirt voor kinderen bestellen. Je kunt nog altijd Pirlo en Balotelli achterop bedrukken of ga voor 1 van de nieuwe helden. We gaan het shirt zien tijdens UEFA EURO 2020 maar ook daarna nog tijdens de kwalificatie van het WK 2022. Ben jij een groot fan van Italië? Ga ook eens langs bij het Puma Italie trainingspak groen 2020-2021 in onze Azzurri fanshop.

Azzurri gaat ver komen tijdens EURO 2020. Denk jij dat ze de finale halen of het EK winnen?

Het voetbalshirt is pas sinds kort geïntroduceerd. Je gaat deze tenues zien tijdens de aankomende oefenwedstrijden maar vooral aankomende zomer. Ook zijn de bekende logo’s weer aanwezig. Je kunt ook een voetbalshort en Italie voetbalkousen bij bestellen mocht je een tenue zoeken. We gaan een mooie zomer tegemoet en dat allemaal direct naar de finale van de CL. Uiteraard kun je kiezen om een naam achterop het voetbalshirt te laten bedrukken. Je kunt dus helemaal compleet kijken naar het EK voetbal 2020.

Puma Italie Uitshirt Kids 2020-2021

Het Italië voetbalshirt voor kinderen is al beschikbaar vanaf maat 122cm. De normale pasvorm samen met de Dry-cell technologie zorgt voor een comfortabel gevoel. Een prachtig voetbalshirt om te dragen tijdens de voetbaltraining maar ook om gewoon in het dagelijks leven te dragen. Je kunt dus lekker gaan chillen op de bank met dit shirt. Op de hoogte blijven van de nieuwste voetbalshirts? Je kunt dan langs ons sociale kanalen.

  • Azzurri voetbal
  • Kleding van Puma
  • Speciaal voor EURO 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *