Puma Manchester City Groen Keepersshirt 2019-20

puma manchester city groen keepersshirt 2019-20Ga bij ons voor het Puma Manchester City groen keepersshirt 2019-20. Je kunt deze bestellen voor jong en oud en je ontvangt deze thuis voor het nieuwe seizoen. Is de kledingsponsor je ook al opgevallen?

direct bestellen vsd

  • Scoor direct bij Unisportstore
  • Voor kinderen en senioren
  • Puma voetbalkleding

Je zit goed voor de nieuwste kleding van City. Een opvallend design welke lijkt op het Puma Manchester City uitshirt zwart 2019-2020. Ga voor de kleding welke gedragen wordt door de sterren van the Citizens. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Laat het ons weten en wij gaan op jacht voor je. We zijn benieuwd wat je van onderstaande stelling vindt.

  1. City wordt weer kampioen van de Premier League

Puma Manchester City Groen Keepersshirt 2019-20

Je hebt het goed gezien. Niet Nike maar Puma staat dit seizoen op de voetbalkleding. De kleding wordt nu dus ontworpen met de Dry-cell technologie. Je kunt het shirt dragen als je een fan bent van de keeper of bijvoorbeeld een keepersshirt zoekt voor de training. Ideaal met lange mouwen ook voor de koudere trainingsdagen. Je kunt deze natuurlijk bedrukken met naam en nummer zoals jij dat wenst. Ga hier ook eens voor een compleet Puma Manchester City thuistenue 2018-2019.

  • Club: Manchester City Football Club
  • Ze spelen in de Premier-, Champions League en cups
  • Dit seizoen in Puma voetbalkleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *