Puma Manchester City Tenue Zwart Kids 2019-20

puma manchester city tenue zwart kids 2019-20Wil jij een Puma Manchester City tenue zwart kids 2019-20 kopen? Ideaal voor fans tot een jaartje of 15. We hebben natuurlijk ook het Puma Manchester City uittenue zwart 2019-2020 voor senioren in de fanshop. We vinden onder de Europese topteams uiteraard ook The Citizens.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95 mini
  • Hierboven shop je bij Voetbalshop.nl
  • Sterspelers: Kevin De Bruyne en Kun Aguero

Manchester City in 1880 opgericht met en heeft nu al een bijzondere historie. In 1894 werd het pas de naam Manchester City. Sindsdien is de kleding populair en zien we naast de uittenues nog meer lichtblauw in de weekenden. Via bovenstaande button kom je bij een totaaloverzicht van City kleding van Voetbalshop.nl. Scoor voor de nog kleinere fans het Manchester City tenue uit minikit zwart 2019-20.

Welke speler hoop jij dat nog wordt gehaald als versterking

Manchester City speelt de thuiswedstrijden al jaren in het blauw. Een uitshirt wisselt dan wel weer ieder seizoen. Op de linker borst is het logo van City te vinden welke het seizoen 2016-2017 is vernieuwd. Het logo van Manchester City is gebaseerd op het wapenschild van de stad Manchester. Een strak rond tenue met een geweldige uitstraling. Shop naast de Manchester City tenues ook merchandising als shirts, voetbaltenues en trainingskleding.

Puma Manchester City Tenue Zwart Kids 2019-20

Voor de jongere fans van Manchester City nu dus weer een tenue. Zo kan je deze bestellen voor baby’s tot ouderen. Etihad Airways staat als hoofdsponsor al jaren in het midden van het voetbalshirt. Tot 2021 zal het zo blijven en dus ook het Etihad stadium. Manchester City krijgt voor deze deal ongeveer 400 miljoen pond. “We are City” vinden we bij alle voetbalshirts terug in de kraag. ‘The Citizens’ krijgen ook nog een Europees of 3e shirt dit seizoen. Je kunt de voetbalshirts voorzien van een officiële Premier League printing. Ideaal als je favo speler in de selectie van City zit. Shop ook de Iphone 7 hoesjes, dekens, kleding, vlaggen, handdoeken en voetballen van The Citizens.

  • Manchester City
  • Bijnaam: The Citizens
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways
  • Uittenues zwart met kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *