Puma Manchester City Thuisshirt Vrouwen 2020-21

puma manchester city thuisshirt vrouwen 2020-21Koop vandaag het Puma Manchester City thuisshirt vrouwen 2020-21 met dames pasvorm. Combineer met het Puma Manchester City voetbalbroekje thuis 2019-2020 om je klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €49,95 voor baby
  • Beschikbaar in: dames en vrouwen
  • Kleur: lichtblauw met donkerblauwe accenten

Je kunt de kleding lekker combineren met het Puma Manchester City trainingspak geel 2019-20. Helemaal ideaal als je voor een compleet assortiment gaat. Je kunt het thuisshirt bij Unisportstore.nl direct bestellen. Het is nog even wachten meer het nieuwe voetbalseizoen van de amateurs staat voor de deur.

Kevin de Bruyne is de sterspeler van The Citizens

We gaan het shirt zien in de Premier League, diverse bekers en Champions League. Dit seizoen heeft Puma de kleding ontworpen wat ff wennen zal zijn. Puma zorgt gegarandeerd voor een goede kwaliteit. De logo’s in het donkerblauw zoals het Manchester City logo en hoofdsponsor. Een prachtig voetbalshirt met een nog mooier logo. Je kunt dus wekelijks genieten van het prachtige voetbalshirt.

Puma Manchester City Thuisshirt Vrouwen 2020-21

Je kunt het shirt gratis thuis laten bezorgen wat een klein bedrag scheelt. Een groot fan van Manchester City? Dit is dan een onmisbaar item als dame. Het nieuwe City shirt thuis lichtblauw met donkerblauw is uitgebracht met dus een nieuwe kleurencombinatie. Het voetbalshirt heeft een perfecte pasvorm voor voetballers van iedere leeftijd. Shop ook de bijpassende Puma voetbalschoenen.

We zullen het Etihad Airways zien in het lichtblauw tijdens de thuiswedstrijden. De kleding is ontworpen het Dry-cell materiaal. Het voetbalshirt zal altijd droog en comfortabel. Tijdens het transpireren zal het vocht naar de buitenlaag wordt afgevoerd. Wens je een compleet thuistenue? Shop dan ook nog de voetbalsokken of ga eens voor het Manchester City trainingspak paars 2019-2020!

  • Manchester City shop
  • City Tenue Thuis
  • Puma Dry-cell technologie
  • Prachtig design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *