Puma Manchester City Thuistenue 2020-2021

puma manchester city thuistenue 2020-2021Koop in onze shop het Puma Manchester City thuistenue 2020-2021 met maar liefst 3 verschillende kleuren. Vind je een compleet tenue net iets te duur? Ga dan voor een los Puma Manchester City thuisshirt 2019-2020

direct bestellen vsd

  • Club: Manchester City FC
  • Bijnaam: The Citizens
  • In: kids, genderneutraal, junior en senior

The Citizens gaan dit seizoen niet alleen voor het kampioenschap (Premier League) maar ook voor de winst in de Champions League. Het Etihad Stadium kleurt in ieder geval lichtblauw tijdens de thuiswedstrijden. Als je het shirt mocht bedrukken, welke speler zou je dan kiezen? Ga je voor nieuweling Rodri of kies je voor Aguero. Laat onderaan weten wat je nou eigenlijk vindt van het complete tenue.

Puma heeft het overgenomen van Nike met een klasse uitstraling

Het Manchester City tenue gaan we dit seizoen uiteraard veelvuldig terugzien in de Premier league. Naast de thuiswedstrijden in de Engelse competitie gaan we de voetbaltenues ook zien tijdens de Champions League. We hopen natuurlijk dat de nieuwe aankopen het goed gaan doen. Al valt het mee want we hebben Rodri gezien en João Cancelo. Daarnaast hebben ze nog genoeg andere sterren.

Puma Manchester City Thuistenue 2020-2021

Zoals je kunt zien op de afbeelding is het tenue grotendeels voorzien van een blauwe basiskleur. De witte accenten zoals het voetbalbroekje maken het geheel compleet. Op de linker borst vinden we het bekende Manchester City logo terug. Aan de andere kant zien we voor het eerst Puma. De sponsor voor dit sportseizoen is wederom Etihad Airways. Deze vinden we opvallend terug in het midden van het Manchester City shirt met donkere letters. Zoek je heel wat anders? Kies dan bijvoorbeeld voor het Puma Manchester City uitshirt zwart 2019-2020.

Als we kijken naar het Manchester City voetbaltenue lichtblauw met wit is ontwikkeld met een speciale technologie. Het tenue blijft dus altijd koel en droog aanvoelen. Manchester City FC is dit seizoen erg goed bezig in de Premier League en zijn we benieuwd met wie ze de concurrentie aan zullen gaan. Een club om rekening mee te houden dit seizoen dus. In de store naast het tenue ook trainingspakken en meer gekkigheid! Welke speler uit de selectie is je absolute favoriet?

  • Puma voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways
  • Kleur: lichtblauw met wit
  • Stadion: Etihad stadium
  • Bijnaam: Citizens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *