Puma Manchester City Trainingspak 2019-2020

puma manchester city trainingspak 2019-2020Koop hier het Puma Manchester City trainingspak 2019-2020 in het donker. Je kunt ook het nieuwe Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023 bestellen naast de voetbal trainingspakken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Sterspelers: De Bruyne en Aguero
  • Puma voetbalkleding

De Manchester City FC voetbal artikelen zoals het trainingstenue van de club worden niet alleen maar aangeschaft om te gebruiken op de voetbalvelden. Vaak wordt het City trainingspak, de trainingsshirts en de voetbalbroekjes ook gebruikt voor het sporten over het algemeen. Zo zijn er veel mensen die bijvoorbeeld gaan hardlopen of fitnessen in de voetbalkleding.

Stelling: Manchester City wordt kampioen en haalt de finale van de CL

Het pak is weer een echt pronkstuk in de shop dit jaar. Puma heeft ook erg veel aandacht besteed aan de kwaliteit en de sportwaardigheid van het pak. We gaan deze dan ook zien tijdens de wedstrijden in de Premier League voor en na de wedstrijden. Wanneer deze club uit Manchester dus echt jouw hart veroverd heeft, dan is dit een onmisbaar item voor dit voetbalseizoen.

Puma Manchester City Trainingspak 2019-2020

Het presentatiepak is in het assortiment opgenomen en volledig voorzien van de donkere kleuren. De bekende donkerblauwe en zwart stralen kwaliteit uit en dat is ook precies waar Puma op doelde voor dit seizoen. Je kunt een jack of trainingsbroek ook los bestellen. Zo zien we op de armen en de schouders de blauwe kleur terug. Verder heeft de trainingsjas mesh panelen om de temperatuur te regulieren. Dit zijn ventilatiegaatjes om de temperatuur van je lichaam op pijl te houden en ervoor te zorgen dat je niet oververhit raakt.

Je kunt naast de complete trainingspakken ook een los jack of trainingsbroek bestellen in de Voetbalshop.nl

Het jasje is verder uitgerust met een soepele rits en steekzakken aan beide kanten. Dit zal voor elke sporter erg van pas komen wanneer hij of zij wat waardevolle spullen mee wilt nemen. Natuurlijk is ook het Manchester City logo op het trainingspak terecht gekomen, zowel op de borst als op de broek. Steun jouw club uit de Premier League dus vandaag nog met de aanschaf van het nieuwe pak.

  • Premier League en Champions League
  • Manchester City Shop
  • Trainingspakken en kleding
  • Puma Dry-cell
  • Mesh panelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.