Puma Manchester City Uittenue Zwart 2019-2020

puma manchester city uittenue zwart 2019-2020Scoor hier het Puma Manchester City uittenue zwart 2019-2020. Je kunt ook een thuisvariant scoren of bijv de trainingspakken. Wat vind jij van dit tenue?

direct bestellen vsd

 • Scoor bij Voetbalshop.nl
 • Puma voetbalkleding
 • Kleuren: zwart met kleuraccenten
 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Sterspelers: De Bruyne en Bernardo

Je kunt een tenue kiezen en deze direct combineren met het Puma Manchester City trainingspak zwart 2023-24. Als je deze 2 in je collectie hebt, dan ben je goed op weg. Een tenue is natuurlijk een prachtige toevoeging als je groot Manchester City fan bent. Heerlijk toch om in te training of gewoon lekker voor de tv te chillen. Ik zou zeggen: ga los en bestel bij Voetbalshop voor de beste prijs.

Stelling: Kevin de Bruyne is verreweg de beste speler van City

Puma is de nieuwe kledingsponsor voor de Manchester City kleding. Ze hebben qua kleuren nog niks geks gedaan maar je bent wel verzekerd van een kwalitatieve aankoop. Het City voetbaltenue uit zal voor dit jaar te zien zijn tijdens de uitwedstrijden in de Premier League. Je kunt het shirt ook weer bedrukken met naam. Hopelijk kunnen we dus zo lang mogelijk genieten van de City kleding tijdens de Champions League, Premier League en Engelse cups.

Puma Manchester City Uittenue Zwart 2019-2020

Het Manchester City uittenue 2017/2018 is uitgekomen met een donkere basiskleur. Verder zien we overal kleuren accenten. Je vindt het Puma logo op de rechterborst en het City logo op de linkerborst. Zoals we gewend zijn is de sponsor Etihad Airways op de voorkant van het voetbalshirt te vinden. Verder is het tenue ontworpen van Dry-Cell materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het het sporten naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Misschien zal dit even wennen zijn. Kies hier ook het Puma Manchester City thuistenue 2022-2023.

 • Manchester City Football Club
 • Bijnaam: The Citizens
 • Opgericht: 1880
 • Stadion: Etihad stadium
 • Hoofdsponsor: Etihad Airways
 • Clubkleuren: Lichtblauw en wit
Een voordeel van een compleet tenue is de prijs! Je krijgt in deze combi de sokken bijna gratis.

Je kunt ook een los Manchester City uitshirt, voetbalbroekje of kousen bestellen. Het gehele voetbaltenue is een mooi geheel geworden is. Maak dus vandaag nog je Manchester City collectie compleet. Misschien moet jij binnenkort ook alweer naar de training. Uiteraard is een naam ook mogelijk op het tenue zoals Kevin de Bruyne of Kun Aguero. Nog vragen over het onderwerp Manchester City tenue kopen laat het ons dat weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *