Puma Marokko Trainingspak Rood 2023-2024

puma marokko trainingspak rood 2023-2024Hier kan je het Puma Marokko trainingspak rood 2023-2024 bestellen. Een full zip wil zeggen een jack met een volledige rits. Daarnaast heeft deze enkelritsen om de broek makkelijk aan te krijgen. Ga lekker sporten of hangen in deze geweldige presentatiepak.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleuren rood met zwart
  • Vochtafvoerende PUMA dryCELL technologie

Een prachtig pak met de accenten en logo’s die je mag verwachten. 1 ding valt direct op, de logo’s hangen laag op de trainingsbroek. Deze heeft een elastische tailleband om de kleding op maat te zetten. Een ontwerp van 100% gerecycled polyester en nu direct te bestellen. Je kunt deze bijvoorbeeld combineren met het Puma Marokko shirt training zwart 2023-2024.

Marokko gaat bij het volgende toernooi weer ver komen met deze coach – VSD

Wat kunnen we verder zeggen over het trainingspak? Je kan deze bedrukken met initialen en nummer. Ga dus bijvoorbeeld voor een Ziyech pak. Deze wordt gedragen onder weg naar de wedstrijden of wanneer een speler op de bank zit. Wil je een andere kleur? We hebben in onze shop ook het Puma Marokko World Cup trainingspak zwart 2022-23.

Puma Marokko Trainingspak Rood 2023-2024

Kies deze en ga voor een optimaal draagcomfort. Een grote vraag is dan ook: wanneer draag jij altijd voetbalkleding? Wij zien ze vooral op de voetbalvereniging en op de scholen. Al doen sommige daar wel moeilijk over. Verder is deze voorzien van de dryCELL technologie. Dit wil zeggen dat vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. Niet echt boeiend maar we moeten het melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *