Puma Newcastle United Trainingspak 2017-2018

puma newcastle united trainingspak 2017-2018Het Puma Newcastle United trainingspak 2017-2018 is weer uit samen met het Newcastle United trainingspak 2018-2019. Het trainingspak lijkt qua ontwerp op een eerder trainingspak. Wat vind je van deze samenstelling?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €49,95
Beschikbaar in: small – 2XL
Partners: Unisportstore
Beperkt beschikbaar
Overzicht: Engeland voetbalkleding

Naast dit trainingstenue is ook het Newcastle United thuisshirt weer uit. Al met al weer genoeg te zien dus in de Newcastle shop voor het 2017-2018 seizoen hopelijk in de Premier League. De voetbal trainingspakken zullen gepromoot worden door de topspelers van het team tijdens de thuis en uitwedstrijden. Hieronder de prijs van de enige aanbieder.

Newcastle Trainingspak

Het trainingspak Newcastle 2017 zal gedragen worden tijdens de trainingen maar ook voor en na de wedstrijden. Zeker wanneer de koudere maanden weer voor de deur staan is het altijd lekker om een kwalitatief trainingspak in huis te hebben. Wanneer je een Newcastle Fan bent of je gaat een keer met de boot over voor een voetbalreis met vrienden, dan is het Puma Newcastle United trainingspak 2017-2018 zeker een geweldig artikel. Een bezoek aan Newcastle United? Bekijk dan de goedkope voetbalreizen.

NUFC Trainingspakken

Het Puma Newcastle United trainingspak 2017-2018 heeft zoals gezegd veel weg van het derde shirt van de club. Het NUFC 3de shirt zal zichtbaar gaan worden bij de Europese wedstrijden en tijdens bekerwedstrijden. Bij deze wedstrijden op internationaal niveau zal het bovenstaande trainingspak veelvuldig te zien zijn. Het door Puma geproduceerd trainingstenue bestaat uit een mooie donkerblauwe kleur en wordt bijgestaan door roze accenten zoals de rits en op de rechter borst. Ook over de schouders en de mouwen zijn de roze accenten terug te zien. bekijk in de online store ook de Newcastle United thuisshirts en tenues 2017-18.

Newcastle United Trainingspakken 2017-2018

Het Newcastle United trainingsjack 2017-2018 heeft verder de sponsor Wonga op de borst staan en heeft erg handige steekvakken voor wanneer je je persoonlijke spullen wilt meenemen naar het voetbalveld. De trainingsbroek is uitgekomen in de kleur zwart en heeft blauwe accenten waardoor deze mooi bij het trainingsjack past. Ook heir zijn de logos van Puma en van Newcastle weer mooi en subtiel verwerkt. Maak dus vandaag nog je Newcastle collectie compleet met het geheel vernieuwde Puma Newcastle United trainingspak 2017-2018.

Puma Newcastle United Trainingspak 2017-2018

  • Newcastle United fanshop
  • Premier League
  • Puma
  • Dry-Cell techniek
  • Goedkope trainingspakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *