Puma PSV Eindhoven Shirt Thuis 2020-2021

puma psv eindhoven shirt thuis 2020-2021Koop hier het Puma PSV Eindhoven shirt thuis 2020-2021 in de fanshop. Als je kijkt naar een voetbalshirt van Puma dan ken je de Dry-cell technologie wel. We gaan deze zien in het Philips stadion tijdens de Europa League, Eredivisie en KNVB beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • PSV Eindhoven thuisshirts
  • Philips stadion

Je kunt bij ons weer het PSV thuisshirt in het rood met wit bestellen. Wat even een verschil is, is de kleding sponsor Puma. Deze sponsor ontwerpt de kleding met Dry-cell technologie. In combinatie met de mesh-panelen is dit natuurlijk heerlijk voor het voetbalshirt. Wij hebben de prijzen en beoordelingen vergeleken zodat jij rustig naar Unisportstore.nl kan gaan voor dit shirt. Je kunt voor kids het Puma PSV thuisshirt kind 2022-2023 bestellen.

Aankomend seizoen gaat PSV sowieso kampioen worden en speelt de club in de Champions League

We gaan deze vooral zien tijdens de thuiswedstrijden in het Philips stadion. Een bedrukking is ook mogelijk van het shirt. De grote vraag is of de spelers allemaal blijven en welke spelers worden aangetrokken! Je kunt het gokken maar ik zou zelf even wachten. In het midden staat Brainport Eindhoven die een paar jaar zichtbaar al zijn. Philips blijft eveneens een grote sponsor verwijzend naar het stadion. PSV Eindhoven gaat proberen wederom kampioen te worden van de Eredivisie. Je kunt het shirt bestellen met een normale pasvorm en een kleurenpalet welke we kennen.

Puma PSV Eindhoven Shirt Thuis 2020-2021

Je kunt deze in combinatie met een short en kousen bestellen. Ook kan je bij de outlet aanbiedingen goedkope varianten vinden zoals voorgaande shorts en shirts. Ga je bijvoorbeeld veel sporten of wekelijks naar de voetbaltraining? Lekker om in een 100% polyester shirt los te gaan. Het voetbalshirt van PSV kan dus ook worden bedrukt met naam en nummer. Tip: wacht tot de transfermaanden voorbij zijn. PSV uit Eindhoven 1 van de grootste clubs uit Nederland. Je kunt het shirt daarom bestellen in de varianten: kids, kinderen, junioren, heren, mannen, vrouwen, dames en als minikit.

Roger Schmidt is de trainer waar PSV zo lang op zat te wachten?

Het shirt is er in de maten 128 tot 164 voor de jongste PSV Eindhoven fans. Senioren maten beginnen bij XS en daarna small, medium, large tot XXXL. Het officiële PSV Eindhoven thuisshirt is verkrijgbaar vanaf €69,95 en als replica voetbalshirts variant vanaf €19,99. Een grote verandering is de coach. Wil je een voetbalshirt bedrukken? Kies voor jezelf of 1 van de sterren van het PSV elftal.

  • Voetbalclub: PSV Eindhoven
  • Stadion: Philips stadion
  • Coach: Roger Schmidt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *