Puma PSV Eindhoven Uitshirt 2022-2023

puma psv eindhoven uitshirt 2022-2023Ben jij een fanatieke PSV supporter? We hebben dan het Puma PSV Eindhoven uitshirt 2022-2023 weer voor je klaarliggen in de fanstore. Geen zin om zoveel geld uit te geven? We hebben ook een tal van shirts van vorige seizoenen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: 90 cm tot XXXL
  • Puma Dry-cell technologie

Een landskampioenschap gaat volgend seizoen zeker komen, daar gaan we altijd van uit. We kijken dan ook reikhalzend uit naar een nieuw feessie. Puma zorgt voor het officiële uittenue en deze is dan ook al snel te verkrijgen bij Unisportstore of Voetbalshop.nl. Wij zorgen dus voor de officiële kanalen zoals de psvfanstore.nl. Je kunt ons ook altijd even laten weten wat je van het shirt vindt en misschien win je deze wel. Kies het shirt van een vorig seizoen! Hier hebben we ook nog het rood met witte Puma PSV shirt thuis rood 2023-2024 zodat jij een goede keus kan maken.

Eendracht maakt Macht – PSV Eindhoven

De voetbalkleding bij de officiële aanbieders voor een prijs zoals we gewend zijn. Zoek je iets goedkopers? Dan kan je ook altijd bij de replica varianten kijken. Het nieuwe PSV Eindhoven donkerblauw rood uitshirt 2022/23 is wel weer anders dan de afgelopen jaren. Welke kleur lijkt jou nou leuk voor het shirt? Het is een zeer opvallend uitshirt en dus zeker de moeite waard om in huis te halen. We zijn met z’n allen zeer benieuwd hoe de club het er vanaf gaat brengen dit seizoen in de Eredivisie.

Puma PSV Eindhoven Uitshirt 2022-2023

We gaan hier niet alleen dieper in op deze en we kijken ook alvast naar de toekomst en wat is de rol van Puma bijvoorbeeld. In 2016 was het nog Nike, maar sinds 2016-2017 waren we overgestapt naar Umbro. Nu is het dus Puma die de kleding ontwerpt. Is dit allemaal naar wens of mis je iets aan de kledingsponsor? Zoals gezegd heeft het PSV Eindhoven geblokt shirt uit donkerblauw rood vele elementen en de bekende logo’s. Toch horen we zo nu en dan gemor over de kleding. Sponsor Philips staat bijvoorbeeld ook niet meer op de voorkant en dat wordt toch gezien al gemis. De naam Philips stadion is wel blijven bestaan gelukkig. Klik op de blauwe link om meer info te krijgen via Wikipedia.

PSV Eindhoven al jaren in de top van de Eredivisie en daarom ook weer voetbalshirts voor iedereen 🙂

Puma heeft er, net zoals Umbro, voor gezorgd dat de voetbalkleding is voorzien van een vocht afvoerend materiaal. Zo blijft je lichaamstemperatuur dus constant en gaat het shirt niet plakkerig aanvoelen. Of het shirt nog in de openbare verkoop gaat, is dus nog even afwachten! Je kan natuurlijk altijd even kijken in de officiële PSV fanstore. Ga los in het nieuwe Puma PSV Eindhoven uitshirt 2022-2023 of koop goedkope cadeaus zoals een PSV kalender.

  • PSV shop
  • Competitie: Eredivisie, KNVB Beker en Europa
  • Kledingsponsor: Puma
  • Uitshirts voor de uitwedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *