Puma PSV Shirt Thuis 2021-2022

puma psv shirt thuis 2021-2022Hier istie dan het Puma PSV shirt thuis 2021-2022 met kleuren rood en wit in onze PSV fanshop. Heerlijk om de rekken weer vol te zien hangen met de nieuwste kleding. Laat ook je thuisshirt bedrukken om het helemaal af te maken.

direct bestellen vsd

  • Club: PSV Eindhoven
  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids
  • Shirtsponsor Brainport Eindhoven

We gaan hier de ins en outs bekijken van een thuisshirt van PSV Eindhoven. In de naam hoor je al Puma maar wat zegt dat? Een thuisshirt ontworpen met een Dry-fit touch voor de warme dagen en voelt dus fris aan. De mesh-panelen zorgen voor frisse lucht door het voetbalshirt. Het PSV Eindhoven voetbalshirt in samenwerking met Puma heeft natuurlijk de bekende kleuren rood met wit. Als jij een speler achterop mag kiezen? Welke speler zou dat dan zijn?

Eendracht maakt macht – PSV EINDHOVEN

Deze gaan we natuurlijk zien in het Philips stadion. Brainport Eindhoven mag dan de nieuwste kledingsponsor zijn maar Philips blijft sowieso nog 2 jaar aan PSV Eindhoven verbonden. We kijken weer uit naar de thuiswedstrijden in de diverse competities. Puma voor de voetbalkleding waar niet iedereen even blij mee is. Ach ja misschien komt Nike nog een keer terug. Wil jij nou een Puma PSV thuisshirt 2021/22 bedrukken? Kies 1 van de sterren of doe je eigen naam en nummer.

Een officiële bedrukking kan oplopen tot €19,99 maar dan is het wel origineel!

Puma PSV Shirt Thuis 2021-2022

Wanneer kan je het shirt nou perfect dragen? Ideaal voor het sporten of tijdens de voetbaltraining. Een PSV voetbalshirt 2021/22 is ontworpen van 100% polyester met een normale pasvorm. Het voetbalshirt beschikbaar in de maten: kinderen, heren, baby en vrouwen. Alle PSV Eindhoven fans kunnen in het prachtige shirt rondlopen. Het PSV logo is op de rechterborst gepositioneerd met de sponsor Brainport Eindhoven in het midden van het PSV voetbalshirt. Je kunt ook dit seizoen je winkelwagen weer volgooien met shorts en kousen om een compleet tenue te creëren. Heel veel plezier met het prachtige shirt of zie hier direct het PSV thuisshirt kids 2021-2022.

Een PSV fan dat ben je niet even, dat ben je voor je hele leven!

Je kunt ook weer het PSV thuisshirt van Puma bestellen voor je kleinste kids. De eerste maten beginnen vanaf 90 cm en gangbare maten zoals 128 tot 176 zijn er in overvloed. Verder voor senioren in de maten S tot XXL. Inmiddels zijn we alweer wat jaren gewend aan de sponsoren op de mouwen. Daar zien we nu dus ook Philips op terug. Wil jij nou een voetbalshirt bedrukken? Een personalisering van je thuisshirt met je eigen naam of kies de andere helden van PSV Eindhoven. Zoals we hierboven al vertelden: bij een bedrukking komen wel extra kosten kijken.

  • Voetbalclub PSV
  • Puma voetbalkleding
  • Overzicht Fanshop: PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *