Puma PSV Uitshirt 2023-2024

puma psv uitshirt 2023-2024In onze winkel hebben we het Puma PSV uitshirt 2023-2024 in crème met rood en goud. Je kunt deze bedrukken met naam en nummer. Bedenk goed dat de transfermarkt nog open gaat. Je kan wel oude sterren als Ronaldo, Nilis, Ruud van Nistelrooij of Willy van der Kuijlen altijd bedrukken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma Dry-cell technologie

In het midden van het shirt staat weer Metropoolregio Brainport Eindhoven. Het is een uitshirt met unieke accenten zoals de uiteinden op de mouw en kraag. De bordeaux rode kleur met gouden accenten maken het geheel. Je kunt vanaf hier ook naar de officiële PSV shop. Hier vind je ook kalenders, pyjama’s en complete voetbaltenues. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen in de Eredivisie, Champions League en KNVB beker.

Pubquiz vraag: vanaf 2010 tot heden is er 1 buitenlandse aanvoerder geweest in de selectie van PSV, wie is dat?

We gaan hierboven weer verder met een unieke pubquiz vraag over PSV. Ooit was het Timmy Simons en dat is natuurlijk een Belg. We zijn dus op zoek naar een andere speler. Zo hebben er best grote spelers bij de club gespeeld. Zoek je meer kleding? Breng eens een bezoek aan de officiële psvfanstore.nl. Je kan hier ook gaan voor het Puma PSV shirt uit kids creme 2023-2024.

Puma PSV Uitshirt 2023-2024

Het is dus een Puma ontwerp en dat wil zeggen Dry-cell. Daarnaast is deze voorzien van mesh voor een fris gevoel. Het vocht wordt namelijk naar de buitenste lagen gedreven. Je lichaamstemperatuur blijft dus constant en gaat deze niet plakkerig aanvoelen. We gaan het voetbalshirt in ieder geval niet zien in het Philips stadion. Je kunt hier ook direct een Puma PSV voetbaltenue uit minikit baby 2023-24 bestellen.

  • Puma voetbalkleding
  • Dry-cell & mesh
  • Buiten het Philips stadion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *