Home » Puma » Puma Voetbalschoenen 2017-2018

Puma Voetbalschoenen 2017-2018

puma voetbalschoenen 2017-2018De Puma voetbalschoenen 2017-2018 in de shop van Voetbalshirtsdirect zijn ontwikkeld voor natuurlijke ondergronden. Bekijk ook eens de Puma evoSpeed voetbalschoenen. De voetbalschoenen Puma zijn te verkrijgen in EvoSpeed en Puma evoPower Vigor 3D voetbalschoenen variant.

direct bestellen vsd

Puma voetbalschoenen
In: kids, junioren en senior
Kleuren: zwart en oranje

De speciale editie van deze voetbalschoenen komt voor uit de lijn Puma EvoTouch vs EvoPower. De nieuwe voetbalschoenen 2017/18 met een prachtig uiterlijk maar zijn met verschillende technologieën ontwikkeld zodat je het resultaat op het veld merkt. Het woord power in de naam maakt duidelijk dat de voetbalschoen power meegeeft in de acties. De grootste verandering met vergelijkbare voetbalschoenen is dat de punt van de schoen kan meebuigen. Het geeft hetzelfde gevoel als blote voeten. Hieronder het overzicht van de Puma voetbalschoenen 2017-2018 en wel de Puma EvoSpeed.

Puma Voetbalschoenen 2017-2018

De zachte voetbalschoenen zorgen ervoor dat het de beste ooit gemaakt zijn door Puma. Puma hoge voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor bijvoorbeeld Aguero en Balotelli om een paar sterspelers te noemen. Het uiterlijk geeft de unieke vormgeving van Puma weer. Een editie die bestaat uit verschillende kleuren voetbalschoenen mogen we uniek noemen. De Puma voetbalschoenen 2017/18 zijn beperkt te verkrijgen. We proberen de aanbieders up to date te houden met bijgevoegde prijzen. Bekijk hieronder het overzicht van de Puma Evotouch Kids.

  • Gedragen door: Fabregas en Toure
  • evopower, touch, King en One
  • Adaplite Puma technologie

Voetbalschoenen Puma Wit Zwart

De voetbalschoenen Puma Evotouch wit zwart hebben een gewicht van 206 gram. Het gewicht zorgt voor de power die je kan meegeven tijdens het schieten. De zool is flexibel gemaakt zodat je geen terugslag krijgt tijdens het schieten maar dat de schoen meebeweegt met de voet. Puma voetbalschoenen kopen doe je dus voor de actie op het veld. Het materiaal aan de bovenkant wordt Adaplite genoemd. Adaplite is een super zacht materiaal, speciaal voor de flexibiliteit.

Hoge Schoenen Puma

Je ziet aan de bovenkant van de Puma voetbalschoenen 2017-2018 een structuur over de wreef lopen. De structuur zorgt voor flexibiliteit die steun biedt aan beide kanten van de voet. Het raakvlak voor de bal is dus aangepast om meer precisie mee te geven aan een schot. De structuur in de voetbalschoenen Puma wordt AcuuFoam genoemd. voetbalschoenen 2017 hebben een normale pasvorm met een ingebouwde tong van Mermory Foam. De zool heeft een fundering die over heel de Puma voetbalschoenen 2017-2018 loopt. Het geeft dezelfde flexibiliteit aan de onderkant als aan de bovenkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *