Rangers FC Rood Shirt 2019-2020

rangers fc rood shirt 2019-2020Koop hier het unieke Rangers FC rood shirt 2019-2020. Een nieuw voetbalshirt in de gelederen van Voetbalshirtsdirect welke je kunt vergelijken met het Uruguay trainingsshirt 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Rangers FC kleding
  • In: kids, kinder, junior, vrouwen en heren
  • Gratis thuisbezorgd!

Als we kijken naar de  voetbalshirts van Rangers FC dan valt Hummel op als kledingsponsor. Jaha! Deze is nieuw en heeft Puma doen vervagen. Je vindt het shirt voor dit seizoen in het rood met witte accenten. Truitjes, jerseys en shirts verkrijgbaar voor jong en oud in de Rangers FC online fanstore.

Rangers FC doet dit seizoen weer mee om de kampioenschap. Wat mogen we verwachten van Europese wedstrijden?

Voetbalshirts van Rangers FC zijn populair door de voetbalreizen naar Glasgow. Een club die uit de laagste divisie helemaal in opgeklommen naar de top in Schotland. De Scottish Premiership heeft hier stiekem op gewacht want een competitie zonder Rangers is helemaal niks. Het stadion Ibrox Stadium is altijd druk bezocht gebleven met nu weer die extra vonk in het stadion. De club heeft record aan record verbroken in het verleden met kampioenschappen en bekerwinst. Het resultaat is een vracht aan sterren boven het Rangers FC logo. 

Rangers FC Rood Shirt 2019-2020

In de fanshop vind je alle voetbalshirts op een rij. Een uniek voetbalshirt met in het midden 32Red als hoofdsponsor. Waarschijnlijk gaan we ze komend jaar weer voor het eerst in jaren in Europa begroeten. Een nieuwe kledingsponsor met Hummel maar nog steeds een voetbalshirt met een perfecte pasvorm. Een bedrukking van het Rangers FC voetbalshirt 2019/20 is natuurlijk ook mogelijk. We hopen in de komende jaren weer sterren te mogen begroeten. Je kunt overmorgen dus al gaan trainen in dit geweldige voetbalshirt.

  • Voetbalclub: Rangers Football Club
  • Stadion Ibrox Stadium
  • Competitie: Scottish Premiership

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.