Real Madrid 3de Shirt Kinderen 2019-2020

real madrid 3de shirt kinderen 2019-2020In de Champions League zal het Real Madrid 3de shirt kinderen 2019-2020 veelvuldig te zien zijn. Heb je het shirt liever in de maten S tot XXL? Bekijk dan het adidas Real Madrid 3de shirt blauw 2019-2020. Ook het adidas Real Madrid thuistenue 2021-2022 van de Koninklijke gaan we zien in de CL.

bestel nu

  • Club: Real Madrid CF
  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Champions League voetbalshirt

De grote club uit Madrid is natuurlijk weer aanwezig in de Champions League. Real Madrid Club de Fútbol met een rijke historie die begint in 1902. De Koninklijke zijn de succesvolste club in Spanje maar ook in de Champions League. De supporters van Madrid staan bekend om een passie in het Estadio Santiago Bernabéu. Uiteraard loopt de hele stad weer uit als Real Madrid CF straks verder komt Europees. Via de button kan je dit shirt direct bestellen.

Stelling: Real Madrid CF gaat de Champions League winnen.

We gaan ht Real Madrid 3de voetbalshirt zien we in de CL. De donkere accenten op het voetbalshirt maken deze helemaal bruut. We hopen dat aankomend seizoen Real Madrid CF weer als kampioen uit de bus zal komen. Een team met nog Bale en Benzema in de gelederen. Ook nog Modric en Marcelo maar voor hoe lang? Je kunt het kids shirt bestellen in de maten 128 cm tot 176 cm bestel je hierboven. Ga ook eens langs bij het adidas Real Madrid blauw shirt uit kids 2021-2022.

Real Madrid 3de Shirt Kinderen 2019-2020

Het Real 3rd Champions League shirt is net voor de groepsfase Champions League op de markt gekomen. De club en sponsor wachten natuurlijk tot Real Madrid de eerste wedstrijden bijna moeten spelen op het Europese hoofdtoernooi. Een Real Madrid 3de shirt is ook nu weer ontworpen door kledingmerk adidas. adidas is het Duitse kledingmerk en zorgt ten alle tijden dat voetbalshirts een perfecte pasvorm hebben. Het Real Madrid logo vind je terug op de linkerborst. Het meest unieke aan het voetbalshirt is de kraag met een klassieke/moderne uitstraling. We wensen je veel plezier met het prachtige voetbalshirt.

  • Real Madrid Club de Fútbol
  • Bijnaam: de Koninklijke
  • Champions League kleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *