Real Madrid Blauw Tenue Uit Kids 2019-2020

real madrid blauw tenue uit kids 2019-2020We kunnen je natuurlijk overhalen om het Real Madrid blauw tenue uit kids 2019-2020 aan te schaffen maar we doen het met informatie. Uiteraard wordt het uitshirt, kousen en short gratis thuisgestuurd. Wanneer draag jij het liefst een compleet tenue?

direct bestellen vsd

Prijs mini / baby’s: €54.95
Seizoen: 2019/2020
Maten: 128 – 176 cm
Voetbalshirt bedrukken


Een belangrijk gegeven over het Real Madrid uit tenue kind is dat het een officieel tenue is. De sterren dragen deze dus ook tijdens de uitwedstrijden. We hebben de afgelopen seizoenen al zoveel kleuren voorbij zien komen dus deze is ook lekker verfrissend. We hebben in het overzicht ook een Real Madrid uit tenue mini’s voor het geval je jongste kids als groot fan zijn.

Een perfecte aanvulling van de Real Madrid CF kleding als je fan bent van de Koninklijke!

Als Real Madrid liefhebber is het Real Madrid blauw tenue uit kids 2019-2020 geweldig om in de kast te hebben hangen. Draag je nou liever trainingspakken of andere kleding? Je kan dan ook gewoon terecht bij Unisportstore en Voetbalshop. Aangezien de kleding buiten het Santiago Bernabeu zal worden gedragen hebben ze ook een bijpassende trainingspak. Switch dan naar het adidas Real Madrid trainingspak 2022-2023. Je kunt zo helemaal in Real Madrid stijl naar school of voetballen op een Cruyff veldje. adidas heeft weer flink uitgepakt met het Real Madrid donkere uit tenue. adidas voetbalkleding staat bekend om Clima-cool. Het wil zeggen dat vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven zodat jij altijd een fris en clean gevoel hebt.

Real Madrid Blauw Tenue Uit Kids 2019-2020

Uiteraard bestaat het Real Madrid uittenue kinderen 2019-2020 uit het prachtige uitshirt in een package deal met short en kousen. Het uitshirt met de hoofdsponsor Fly Emirates op de voorkant dus die is niet te missen. Klik via de blauwe link: Real Madrid FC en krijg via Wikipedia extra info over Real Madrid. Er is zoveel informatie dat wij ook wel eens iets over het hoofd zien. adidas strepen vind je natuurlijk terug over het tenue.

https://gph.is/2zvE8FH

Daarnaast laat adidas ook echt wel zien op verschillende andere manieren dat ze een ontwerp hebben gemaakt. Uiteraard is het mogelijk om het Real Madrid uittenue te bedrukken op het shirt en voetbalbroekje. Je kunt dan je favoriete speler achterop laten drukken zoals Marcelo, Bale of Asensio. Een kleine tip is om te wachten wanneer een bedrukking gratis is bij onze aanbieder. De Real Madrid voetbalkousen uit hebben een verstevigd voetbed zodat deze perfect passen in je voetbalschoenen. We hebben het hier dus over een compleet tenue waar ook nog is rekening is gehouden met comfort. Volg ons op Social Media voor de nieuwste producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *