Home » Real Madrid » Real Madrid Keepersshirt 2019-2020

Real Madrid Keepersshirt 2019-2020

real madrid keepersshirt rood 2017-2018Helemaal idolaat van keepers? Check dan het Real Madrid keepersshirt 2019-2020 in de fanshop. Eindeloze mogelijkheden voor je en dus ook het thuisshirt en Real Madrid uitshirt 2019-2020. Welke keeper moet volgens jou iedere wedstrijd op doel staan?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €74.95
Champions League en Primera Division
Populair: Navas en Casilla
Club: Real Madrid CF

Een nieuw seizoen staat voor de deur! Wedstrijden in de Primera Division, Copa en Champions League worden door de doelman afgewerkt in het Real Madrid keepersshirt 2019-2020. Een grote voordeel van het Real Madrid keepers tenue is dat deze compleet kan worden gemaakt met sokken en het keepers voetbalbroekje. Unisportstore.nl is na lang online zoeken als goedkoopste aanbieder uit de bus gekomen.

Welke keeper zie je liever op de goal? Courtois of Navas??

Wat is nou een groot voordeel van een Real Madrid keepersshirt? Het betreft een ontwerp van adidas net als complete lijn van Real Madrid. Ideaal qua stof maar ook lekker om te dragen tijdens warmere dagen. Een keepersshirt is ook ideaal als jij de keeper van je team bent. Het keepers tenue 2019-2020 zal gedragen worden door Navas maar recent is ook Courtois gehaald. Het Real Madrid keepersshirt 2019-2020 zal gedragen worden in Santiago Bernabéu tijdens de wedstrijden in bovengenoemde competities. Mocht je het allemaal nog niet zeker weten, dan kan je ook rondkijken in de Koninklijke shop van Voetbalshirtsdirect.

Real Madrid Keepersshirt 2019-2020

Niet genoeg aan alleen een shirt? Uiteraard hebben we ook weer de complete tenues. Het Real Madrid keeper tenue 2019/2020 is Clima-cool ontworpen en dat niet alleen voor keepers maar ook voor alle nieuwste voetbalkleding. De adidas strepen zijn wit en niet te vergelijken met voorgaande seizoen. Nu denk je dit zijn de opties waar ik uit kan kiezen? Nee hoor je kunt nog gaan voor een Real Madrid keepersshirt 2019-2020 met korte mouwen of long sleeve. Voorzien van kussens en dus zacht voor het duiken. Bij Unisportstore is het als enige mogelijk om een keepersshirt te bedrukken.

Santiago Bernabeu GIF by Real Madrid - Find & Share on GIPHY

Een Real Madrid voetbalreis kan je boeken via de zoekbalk. Om de sterspelers tijdens de toernooien van dichtbij te bekijken kan je een complete reis boeken. Je kunt ook zelf kijken of je goedkoop aan tickets, vlucht en overnachting kan komen. Wij vergelijken de prijzen van de betrouwbare aanbieders dus een voetbalreis Real Madrid is dan goedkoper dan rechtstreeks bij aanbieders. Uiteraard wordt een voetbalreis all in geregeld dus je hoeft je geen zorgen te maken en geniet van het prachtige evenement. Real Madrid voetbalreizen kunnen compleet worden gemaakt met een rondleiding door stadion Santiago Bernabéu.

  • Real Madrid CF
  • Bezoek: Estadio Santiago Bernabéu
  • Inclusief: wedstrijdkaarten, overnachting & vervoer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *