Real Madrid Replica Shirt

real madrid replica shirtHet Real Madrid replica shirt van De Koninklijke uit de Primera Division. In onze replica voetbalshirts shop hebben we bijvoorbeeld ook het Barcelona shirt replica 20 euro, voetbal trainingspakken en nog veel meer. Een origineel? Bekijk dan het adidas Real Madrid thuisshirt 2022-2023.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €5,98
Seizoen: 2017-2018
Sterspeler: Benzema
Overzicht: Replica voetbalshirts

Het Real Madrid replica shirt uiteraard in het wit met de bekende sponsor Fly Emirates in het midden. Het voetbalshirt Real Madrid wordt gedragen in het Estadio Santiago Bernabéu in Madrid. Een voordeel van een replica voetbalshirt is de prijs. Een voetbalshirt in de shop is al beschikbaar voor een paar euro. Bekijk in het overzicht hierboven de categorie Real Madrid voetbalkleding.

Real Madrid Replica Shirt

Het witte Real Madrid thuisshirt en Real Madrid shirt kids is beschikbaar voor klein en groot. Een voetbalreis Real Madrid CF op de planning? Het goedkope voetbalshirt kan jou in stijl naar Estadio Santiago Bernabéu brengen. Het Real Madrid thuisshirt is gemaakt van polyester en zal ook tijdens de warme dagen zorgen voor een perfecte lichaamstemperatuur. Liever een Real Madrid trainingspak? Bekijk de mogelijkheden bij onze betrouwbare partners Voetbalshirtskoning.

  • Replica voetbalshirt
  • Bedrukking van naam mogelijk
  • ‘Los Galácticos’
  • Real Madrid replica tenue
  • Cooltech techniek

Real Madrid Tenue Kids

Een Real Madrid tenue kids en senioren shirt wordt thuisbezorgd zonder verzendkosten. Jouw favoriete spelers achterop het Real Madrid thuisshirt? De voetbalshirt in de categorie Real Madrid CF bevat voorbedrukte voetbalshirts en een Real Madrid replica shirt die zelf kan worden ontworpen. Je kunt dus met 1 druk op de knop een Asensio shirt, Modric shirt of Bale shirt bestellen. Je kunt natuurlijk ook kiezen om je eigen naam en nummer achterop de laten drukken. Een Real Madrid voetbalshirt is te verkrijgen vanaf  maat 92 tot XXXL. Bestel het voetbalshirt snel en loop met het prachtige voetbalshirt op de training. We wensen je veel plezier met de prachtige voetbalshirts van Voetbalshirtskoning. Een voetbalshirt voor de echte Real Madrid liefhebber.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *